luni, 29 august 2011

Din 8 septembrie se intoarce "Amor real" - Acasa!

Amor Real”, unul dintre cele mai vizionate si in acelasi timp cele mai scumpe seriale sudamericane de pina acum, revine in casele telespectatorilor de ACASA, din 9 septembrie, in fiecare zi de la orele 15.30.
Fernando Colunga si Adela Noriega sunt protagonistii telenovelei “Amor Real”, una dintre cele mai populare si indragite povesti de iubire de pe micile ecrane, iar distributia este completata de actori mari ai genului. Mauricio Islas, Helena Rojo, Chantal Andere sunt doar cativa dintre actorii care se vor reintalni cu publicul de ACASA din 9 septembrie.
Pentru vestimentatia personajelor din “Amor Real” s-au folosit mai bine de 10 mii de metri de material, iar costumele personajelor feminine se compun din 15 articole fiecare. Mariana Melgarejo si Mónica Aceves au realizat designul costumelor, iar timp de patru luni ele s-au documentat cu minutiozitate asupra modei anilor 1860, perioada in care se desfasoara actiunea din “Amor Real”. Toate hainele au fost create exclusiv pentru aceasta productie de epoca in atelierele de la Televisa, unde s-au fabricat peste 700 de costume. Pe linga vestimentatie si accesorii, un alt aspect care a necesitat o munca titanica l-au reprezentat coafurile personajelor, care au respectat stilul epocii pana la cea mai mica bucla. Adela Noriega, de exemplu, a avut peste 20 de coafuri diferite, in functie de momentele si de situatiile prin care trecea personajul sau, iar actrita era nevoita sa vina in fiecare zi de filmare cu cateva ore mai devreme pentru a fi coafata.
O productie grandioasa si ambitioasa semnata Carla Estrada, “Amor Real” a fost distinsa cu sapte premii TV Y Novelas din nu mai putin de zece nominalizari, fiind declarata “Cea mai buna telenovela a anului 2004”, iar Adela Noriega si Fernando Colunga au primit premiile pentru cei mai buni actori in roluri principale. O superproductie realizata in decoruri grandioase, o telenovela care a ridicat standardele de productie in industria genului, “Amor Real” va fi difuzata ACASA din 9 septembrie, in fiecare zi de la orele 15.30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu