luni, 29 august 2011

Maite Perroni si William Levy se intorc Acasa

Dupa ce au cucerit milioane de telespectatori din toate colturile lumii in telenovela “Iubire cu chip rebel”, cuplul de aur al telenovelelor, Maite Perroni si William Levy sunt din nou impreuna intr-o noua productie marca Televisa, “Triumful dragostei” (“Triunfo del Amor”). Telespectatorii de ACASA ii vor putea revedea pe cei doi din 9 septembrie, in fiecare zi de la 20.30, intr-o noua poveste de iubire semnata de celebrul producator Salvador Mejia.
Pe langa Maite Perroni si William Levy, distributia telenovelei este completata de nume mari si cunoscute publicului de ACASA, precum Victoria Ruffo, Daniela Romo, Osvaldo Rios, Pablo Montero, Diego Olivera si Cesar Evora. „Suntem foarte fericiţi sa lucram cu acesti actori atat de faimosi si mai ales, sunt mulţumit ca au incredere in mine si intr-o telenovela clasica, asa cum este aceasta. Este cu adevarat o onoare”, a declarat Salvador Mejia.
Pentru a se asigura ca va fi o telenovela de succes, la inceputul filmarilor, producatorii au ţinut chiar si o slujba de binecuvantare a noi producţii. Coplesit de emotii, actorul William Levy declara: „Sunt foarte emoţionat datorita acestei slujbe si in general, pentru tot ce mi se intampla. Sunt o persoana recunoscatoare pentru tot, intrucat vin din Cuba, un loc unde nu avem nimic si orice lucru este important pentru mine. Fiecare moment, fiecare detaliu pe care viaţa mi-l ofera este un dar de la Dumnezeu”. Cu toate acestea, actorul a reusit sa-i calce pe bataturi pe colegii de breasla, intrucat intarzia foarte mult la filmari si ii lasa pe acestia sa astepte. Cea mai suparata insa a fost scenarista, Liliana Abud, care, deranjata de faptul ca actorul improviza si nu respecta scenariul, i-a sters toate replicile. Desi s-a plans producatorilor de atitudinea actorului, acesta a continuat sa improvizeze, nerespectand indicatiile. In urma acestui incident, se pare ca scenarista i-a lasat un mesaj actorului prin care il anunţa ca pe viitor va trebui sa se ocupe singur de replicile lui.
Pentru Maite Perroni, rolul Mariei din telenovela „Triumful dragostei” este unul foarte important. Actriţa se afla la cel de-al treilea rol principal, pe langa cele din faimoasele telenovele „Iubire cu chip rebel” si „Fructul oprit”, iar in urma acestor interpretari, Maite a intrat in atenţia criticilor care au propus-o pentru titlul de noua regina a telenovelelor. Insa actriţa a declarat ca inca nu se considera demna de un asemenea titlu, intrucat mai are multe de invaţat. „E adevarat ca e al treilea rol principal pentru mine. Sunt foarte emoţionata, e un proiect foarte important si o mare responsabilitate. Cred ca este momentul meu si sunt recunoscatoare pentru aceasta oportunitate”, a precizat Maite.
Desi formeaza un cuplu pasional pe micile ecrane, Maite si William au negat orice legatura intre ei doi, in afara platourilor de filmare. Mai mult, aceasta are o relaţie cu Mane de la Parra, care se pare ca este foarte gelos si se simte stanjenit cand o vede pe Maite alaturi de actorul cubanez. Tocmai din acest motiv nu-i permite sa vorbeasca cu el decat in timpul filmarilor. „Triumful dragostei este o poveste de iubire foarte frumoasa. E una din acele povesti care pun accent si scot la lumina toate tipurile de relatii care exista intr-un cuplu. Inca de la inceput, este o productie care se desprinde de conventional, desi scenariul este unul clasic”, povesteste Maite despre noua telenovela de ACASA.
Pentru genericul melodiei a fost ales nimeni altul decat celebrul cataret Luis Miguel, care interpreteaza piesa „Tres Palabras”. In cariera sa, Luis Miguel a premit patru premii Latin Grammy si cinci premii Grammy si este considerat unul dintre cei mai de succes cantareti din intreaga lume, invitat de insusi Frank Sinatra sa cante cu el in duet pe albumul „Duets II”. Fostul sot al actritei Aracely Arambula („Inima salbatica”), Luis Miguel, este si primul star latino-american care a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame.
Pe langa o distributie impresionanta si decoruri spectaculoase, „Triumful dragostei” are si un mesaj umanitar. Intreaga echipa, alaturi de Fundatia Televisa, s-a implicat activ in lupta impotriva cancerului la san. Producatorii au organizat chiar si un concurs, in care telespectatorii trimiteau mesaje, iar castigatorul avea ocazia sa petreaca o zi alaturi de Maite Perroni sau William Levy. Banii stransi in urma campaniei au fost alocati luptei impotriva cancerului la san, iar peste 600 de femei de conditie umila au putut sa-si faca gratuit mamografii. „Cancerul la san poate fi si trebuie prevenit. Ceea ce am incercat noi cu acest proiect este sa transmitem lumii acest mesaj, sa aiba grija, sa previna aceasta boala”, a declarat Maite Perroni.
Triumful dragostei” va debuta ACASA pe 9 septembrie, iar telenovela va fi difuzata zilnic, de la orele 20.30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu