joi, 11 august 2011

Costin Sforaru în "Pariu cu viaţa"

â
Costin Sforaru revine pe micile ecrane intr-un nou rol, cel al profesorului de economie din “Pariu cu viata”, un serial pentru toate generatiile, care va fi difuzat din aceasta toamna, la Pro Tv.
In “Pariu cu viata”, Costin Sforaru il interpreteaza pe Rares, un barbat frumos, carismatic, nepotul doctorului Silviu (Marin Moraru), varul lui Andrei (Dorian Popa) si al Ancai (Cristina Ciobanasu), care ajunge sa predea economie de la Colegiul National de Arte: “Intre mine si personajul "Rares", exista putine asemanari, mai ales de caracter.Totusi exista cateva puncte comune cu acest personaj, mai ales ca este un tip respectuos. Exista o diferenta majora intre rolul de acum si cel interpretat in serialul “Mostenirea” si ma bucur ca mi se ofera sansa de a incerca si altceva.  Rares este un tip interesant, cu anumite laturi si inclinatii in care nu ma regasesc, dar incerc sa ma adaptez cat se poate de repede”, povesteste Costin Sforaru.
In copilarie, Costin nu se gandea sa devina profesor din cauza timiditatii: “Printre profesiile la care visam sa aleg atunci cand eram mic, cea de profesor nu a existat niciodata, in optiunile mele. Eram destul de timid si nu ma vedeam vorbind in fata unui grup de oameni”. Acum insa actorul se pregateste intens sa devina unul, chiar daca este vorba numai despre un rol: “In primul rand am incercat sa imi imbunatatesc dictia, exersand diferite exercitii specifice. Personajul l-am creat si conturat impreuna cu regizorii, pe parcursul repetitiilor. Sunt situatii in scenariu, care cer o anumita abordare si reactii diferite, pe care le exersez atat la repetitii, cat si in timpul liber”, spune vedeta Pro Tv.
In ceea ce-i priveste pe elevii sai din serial, tinerii din “La-La Band”, Costin Sforaru declara: Sunt copii foarte ambitiosi. Observ ca au mult potential si dorinta, pun pasiune in ceea ce fac, lucru care este foarte important in meseria de actor. Poseda foarte multe calitati, in special cele muzicale, pentru care ii admir”.
Telespectatorii il pot urmari pe Costin Sforaru in rolul profesorului de economie Rares, in cel mai nou serial de la Pro Tv, “Pariu cu viata”, o productie pentru toate generatiile, din care se va naste o trupa fresh si talentata, “La-La Band”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu