marți, 16 august 2011

„Fetele Gilmore”, sezon nou la Diva Universal!


Vă era dor de cele mai bune prietene, mama si fiica? Lorelai si Rory Gilmore se intorc la Diva Universal in sezonul 5 al premiatului serial „Fetele Gilmore”. Noul sezon are premiera luni, 29 august si se difuzeaza de luni pana vineri de la 20:00, la Diva Universal.

Petrecut intr-un orasel de poveste din Connecticut, in care locuiesc atat oameni obisnuiti, dar si visatori, "Fetele Gilmore" este un serial plin de umor, pentru toate generatiile, despre prietenie, familie si legaturile dintre oameni.

Lorelai Gilmore (Lauren Graham) in varsta de treizeci si ceva de ani a gresit mult in viata, dar a facut tot ce i-a stat in putinta pentru ca fiica ei de colegiu si cea mai buna prietena, Rory (Alexis Bledel), sa nu-i calce pe urme. Poate suna mai usor decat a fost in realitate, avand in vedere ca cele doua au aceleasi interese, sunt la fel de inteligente, au aceeasi dependenta de cafea si aceiasi ochi. Rory este mai serioasa ca Lorelai, dar sunt anumite tendinte, mai ales in ceea ce priveste dragostea, care indica faptul ca ii seamana foarte mult mamei ei.

De la inceput, cele doua, mama si fiica, s-au maturizat impreuna. Lorelai era in liceu cand a ramas insarcinata si a ales sa-si creasca fiica singura. Aceasta miscare indrazneata si firea independenta si matura a lui Lorelai au creat o ruptura intre ea si parintii ei instariti, dar conservatori Emily (Bishop) si Richard (Herrmann).  Totusi, Lorelai a fost nevoita sa se impace cu ei cand avea nevoie disperata de bani pentru scoala privata a lui Rory.
La finalul sezonului patru, Lorelai si Rory au fost socate cand stresul cauzat de noua afacere a lui Richard, ca sa nu mai vorbim de revelatia ca era prieten in secret cu o veche dragoste a determinat-o pe Emily sa-si reevalueze casnicia.  Cei doi sunt acum separati, iar Richard s-a mutat in casa de langa piscina.

La inceputul sezonului cinci, atat Lorelai, cat si Rory se confrunta cu schimbari majore in viata. Visul lui Lorelai de a-si deschide o pensiune impreuna cu cel mai bun prieten al ei si bucatar, Sookie St. James  (McCarthy), a devenit in sfarsit realitate. Pe cat era de fericita la inceput, Lorelai va avea parte de multe incercari, dandu-si seama ca sa fii propriul sef nu este atat de usor precum credea. Cea ami mare surpriza in viata lui Lorelai este ca prietenia de lunga durata cu Luke Danes (Patterson) s-a transformat brusc intr-o relatie de dragoste care va continua sa infloreasca in lunile urmatoare. Desi Lorelai si Luke incearca sa tina secreta relatia, intregul oras afla in curand ca cei doi formeaza un cuplu, iar reaparitia tatalui lui Rory, Christopher (David Sutcliffe - "I'm with Her"), in Stars Hollow, pune paie pe foc.

Rory a avut propriile ei complicatii sezonul trecut cand s-a culcat cu fostul ei prieten, Dean (Jared Padalecki - "Cheaper by the Dozen," "House of Wax"), desi acesta era un barbat insurat.  Dupa ce si-a petrecut vara in Europa cu bunica ei, Emily, Rory se intoarce in Stars Hollow, gata sa-si dea seama ce fel de relatie au ea si Dean.  La inceputul celui de-al doilea an la Yale, Rory devine si mai implicata in ziarul colegiului si intalneste si un tanar interesant, Logan (Matt Czuchry), care provine dintr-o familie la fel de instarita ca a bunicilor ei.
In afara de mama ei, Rory tine legatura si cu cea mai buna prietena a ei, Lane (Agena), care s-a mutat din casa mamei ei pentru a face parte dintr-o formatie rock. O alta constanta din viata lui Rory este prezenta fostei colege de clasa, Paris Geller (Weil), care va fi din nou colega ei de camera la Yale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu