duminică, 21 august 2011

“Pariu cu viata” – un serial pentru toate generatiile

In curand la PRO TV, va avea loc premiera primului serial muzical din Romania, “Pariu cu viata”, o productie MediaPro Pictures pentru toate generatiile, cu o distribuitie impresionanta alcatuita din actori de renume din cinematografia romaneasca si 20 de tineri frumosi, dinamici si talentati, componentii trupei “La-La Band”.
Luni, 22 august, se lanseaza site-ul pariucuviata.protv.ro, unde fanii serialului “Pariu cu viata”, vor gasi descrieri de personaje, galerii foto, galerii video, cover-uri interpretate de tinerii din trupa “La-La Band”, precum si ultimele noutati despre actori si serial.
“Pariu cu viata” – primul serial muzical romanesc – este o captivanta poveste de dragoste dintre Ioana Popa (Alina Eremia) si Andrei Anghel (Dorian Popa), doi adolescenti care au o mare pasiune pentru muzica. 
Ioana (Alina Eremia) si Andrei (Dorian Popa) sunt elevi in ultimul an la Colegiul National de Arte din Bucuresti. Sunt indragostiti si fericiti sau cel putin asa crede Ioana pana in momentul in care descopera ca  a fost subiectul unui pariu pe care Andrei l-a pus cu prietenul lui, Cristi (Raphael Tudor), la inceputul anului scolar. Ceea ce nimeni nu realizeaza este faptul ca Andrei s-a indragostit cu adevarat de Ioana.
Profund dezamagita, Ioana gaseste refugiu in muzica, in special in trupa  La-La Band, un club de muzica moderna infiintat de Raluca (Adela Popescu), noua profesoara de teorie muzicala a colegiului. 20 de elevi talentati alcatuiesc trupa pop-rock La-La Band. Toti sunt pasionati de muzica, isi doresc sa ajunga staruri si sa umple stadioane.
Ioana a crescut intr-o familie saraca – Gica Popa (Radu Gabriel) si Tantica (Elvira Deatcu) – impreuna cu cei doi frati, Gio (Georgiana Drumen) si Rafael (Levent Sali).  Plini de umor si pusi mereu pe distractie, Gica si Tantica traiesc dupa principiul ca “educatia nu este importanta, doar banii conteaza”.
Andrei este un tanar carismatic care provine dintr-o familie ce pare perfecta. Dar adevarul incepe sa iasa la suprafata atunci cand Anca (Cristina Ciobanasu), sora lui Andrei, este diagnosticata cu o boala grava de rinichi, mostenita din familia Marei Anghel (Carmen Tanase). Singura ei sansa de supravietuire este un transplant. In urma efectuarii analizelor de compatibilitate, familia Anghel este pusa in fata unui adevar socant: Andrei nu este fratele Ancai si nici copilul lor.
Mara (Carmen Tanase) si Sandu Anghel (Doru Ana) realizeaza ca in urma cu 17 ani, la maternitate, le-a fost schimbat copilul in timpul unui incendiu care a devastat spitalul. Din acest moment, incepe o cautare contra cronometru a adevaratului copil al familiei Anghel… copilul care ar putea salva viata Ancai.
Pariu cu viataeste un serial pentru toate generatiile care imbina drama si comedia cu muzica si dansul intr-un mod original.


Fisa tehinca 

Productie : MediaPro Pictures, Romania, 2011

Producator general : Ruxandra Ion
Producator creativ : Bianca Popescu
Producator executiv : Alex Cseh
Scenariste : Simona Macovei, Sorina Ungureanu
Regizori : Iura Luncasu, Alex Fotea, Alex Borundel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu