luni, 15 august 2011

Ştirea de la prima oră! Denis Ştefan îşi aniversează ziua de naştere

Actorul din "În familie", "Daria, iubirea mea", "Inimă de ţigan", "Regina", "Aniela", "Iubire şi onoare" şi "Narcisa, iubiri nelegiuite" împlineşte azi 35 de ani. Gossip TV şi Devoratorul de TV îi urează "La Mulţi Ani"!
Nascut la Ploiesti, intr-o familie modesta, Denis, cu blandetea si candoarea care-l caracterizizeaza, isi creeaza propriul univers, cautand refugiul in invatatura. Preluat si sustinut de bunici, Denis urmeaza cursurile Colegiului National Mihai Viteazu, Ploiesti, urmand apoi la insistentele familiei Facultatea de Drept, Universitatea  Romano-Americana, Promotia 2000.

Pentru a se putea intretine si a-si achita studiile, se angajeaza in modelling (la 18 ani). Este solicitat in diverse clipuri publicitare, apoi urmeaza figuratiile din diverse filme. La 21 de ani se hotaraste sa se inscrie la Universitatea "Hyperion", Facultatea de Teatru si Film, Sectia Actorie, Clasa Eusebiu Stefanescu - Rodica Mandache, Promotia 2005. Dupa mai multe aparitii secundare in filme romanesti si straine ("Second hand", "In Familie", "Pacala se intoarce", "Casa cu cap de cal", "Pacatele Evei" si "Daria,iubirea mea"), printre care si dublura lui Andy Garcia in filmul "Modigliani“, regizorul Iura Luncasu il distribuie in primul  sau rol principal: "Codrut" din telenovela "Inima de tigan". Urmeaza "Regina".

Este casatorit cu Iuliana si spera sa aiba in curand copii.

Hobby-uri: echitatia, fitness, jogging, filmele. Muzica preferata: James Brown, Tom Jones, Frank Sinatra. Scriitori preferati: Jeffrey Eugenides, Mark Twain, Gabriel Garcia Marquez.
Surasa: Cinemagia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu