luni, 12 septembrie 2011

Actrita zilei!

De azi, la Acasa, Edith Gonzalez revine intr-o noua telenovela! Este vorba de "Sub cerul n flacari" - "Cielo Rojo" - alaturi de actorul Mauricio Islas!
Edith Gonzalez, una dintre cele mai populare actrite de telenovele din lumea intreaga, traieste “Sub cerul in flacari” o senzuala poveste de iubire alaturi de Mauricio Islas, de azi, 12 septembrie de luni pana vineri de la 18.30, ACASA. Alma si Andres s-au iubit dintotdeauna, dar destinul s-a opus dragostei lor. Pasiuni, ambitii, intrigi, compromisuri si minciuni ii despart pe cei doi, desi atractia este puternica “Sub cerul in flacari”.
Pentru rolul Almei, o femeie abuzata de sotul ei, Pedro, interpretat de Ramiro Huerta, Edith Gonzalez a refuzat sa foloseasca dubluri in scenele violente. Desi producatorii i-au propus sa fie dublata, pentru a o proteja, Edith nu a fost de acord, fiind de parere ca astfel scenele vor fi mai reale. “Nu ne dorim accidente, dar se pot intampla. Trebuia sa ma concentrez, sa fiu atenta, mai ales ca eram si pe tocuri. Pentru aceste scene e important sa inveti sa dai lovituri si sa le si eviti, pentru ca totul sa para cat mai real”, marturiseste Edith Gonzalez, care a primit sfaturi de la cascadori profesionisti, astfel incat sa realizeze singura scenele, dar sa fie si in siguranta. Pe langa o frumoasa poveste de iubire, telenovela are si un mesaj social, impotriva violentei domestice, iar purtatoarea de cuvant cea mai inflacarata este insasi Edith Gonzalez. “Femei din lumea intreaga, iubiti-va, apreciati-va! Sa ne iubim pe noi insene. Nimeni nu are dreptul sa vorbeasca urat despre o femeie sau sa o maltrateze”, spune actrita intr-un interviu.
Castigatoarea a trei premii TV Y Novelas si a doua premii People en Espanol, Edith Gonzalez a fost protagonista unor scene fierbinti alaturi de Mauricio Islas in “Sub cerul in flacari”. “Sunt scene frumoase din telenovela, care trebuie realizate cu multa grija, cer mult timp si efort, desi multa lume crede ca e simplu”, povesteste Mauricio Islas. “E important sa se vada bine fiecare amanunt ca scenele sa fie credibile. Ceea ce ma intereseaza pe mine cel mai mult e sa fie adevarate, credibile, pentru ca de multe ori stam in pozitii incomode. Depindem de camere si lumini. Eu cred ca aceste scene pun in valoare femeia. E scena ei, ea e protagonista, ea e cea care are pudoare, ii e teama, sunt o multime de sentimente implícate in aceste momente, iar asta trebuie sa se vada. Ca barbat, o protejezi, ai grija de ea, esti tandru, dar e scena ei”.
Telespectatorii o vor putea urmari in telenovela “Sub cerul in flacari” si pe Alejandra Lazcano, actrita pe care au urmarit-o in telenovele precum “Valeria” sau “Destine furate”. Productia se bucura si de o frumoasa melodie de generic, “Cielo Rojo”, interpretata de celebra cantareata mexicana Ana Gabriel, laureata a unui premiu pentru excelenta Lo Nuestro.
Din 12 septembrie, de luni pana vineri de la orele 18.30, telespectatorii ii vor putea urmari pe Edith Gonzalez si Mauricio Islas traind o intensa poveste de dragoste “Sub cerul in flacari”, ACASA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu