luni, 26 septembrie 2011

Ştirea de la prima oră!Adrian Ţuţu şi Dana Dembinski Medeleanu apar azi în "Pariu cu Viaţa!"

Aventurile continua luni, 26 septembrie, de la 20.30, in serialul „Pariu cu viata” difuzat de Pro Tv. Membrii trupei „LaLa Band” se revolta impotriva conducerii Colegiului de Arte si isi aduc un aliat de baza, pe Adrian Tutu, marele castigator al concursului „Romanii au talent”, care li se alatura la protest. „A fost un moment special pentru mine, stiam cum arata platoul unei emisiuni precum „Romanii au talent”, dar cand am ajuns in Buftea, pe platourile de filmare, am fost emotionat. Mi s-a cerut sa scriu un cantec-protest si am reusit sa fac asta in 3 minunte. Mi-a placut ideea de a te razvrati impotriva conducerii scolii, cred ca toti ne-am dorit asta, macar o data-n viata”, marturiseste Adrian Tutu cel care ii va incanta, luni seara, pe telespectatori cu unul dintre cantecele sale.
La prima sa aparitie in „Pariu cu viata” se afla si Dana Dembinski Medeleanu, cea care va juca rolul Deliei, mama Sarei Nastase (Sore), o celebra actrita cu contracte internationale care este mai mult absenta din viata fiicei sale. ”Delia este un personaj care pare detasat de problemele fiicei ei, dar nu va ramane asa.  Este o actrita celebra cum mi-as dori si eu sa fiu, care joaca in foarte multe productii peste hotare si pentru care cariera inseamna foarte mult. Joc alaturi de o tanara foarte talentata, Sore, ne intelegem excelent, ne asemanam din ce in ce mai mult. Este foarte atenta la ceea ce se intampla cu colegii mai mari si mi se pare ca incerca sa invete cat mai multe de la cei mai  experimentati, sa „fure” meserie, lucru laudabil”, marturiseste Dana Dembinski Medeleanu.
Tot luni, de la 20.30, telespectatorii vor simti, alaturi de Ioana (Alina Eremeia) trairile unei inimi de tiganca. „Este  vorba despre o piesa pe care Ioana trebuie sa o interpreteze pentru ca tatal ei, Gica Popa, sa nu aiba de suferit de pe urma unei greseli pe care a comis-o. Isi sacrifica toate principiile, intra intr-o carciuma si o canta tocmai pentru a-si salva parintele”, marturiseste interpreta Ioanei, Alina Eremia.
Ce se va intampla cu Clubul de la Colegiul National de Arte, daca se va inchide sau nu, cum se complica existenta Ancai (Cristina Ciobanasu) si ce nazbatii mai face Gica Popa (Radu Grabriel), toate misterele se vor elucida pentru telespectatori luni, 26 septembrie, de la 20.30, la Pro Tv in serialul pentru toata familia, „Pariu cu viata”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu