luni, 19 septembrie 2011

"Daune şi interese" - "Damages", un nou sezon, în premieră la AXN


AXN, canalul de televiziune care aparţine de Sony Pictures Television, ce difuzează emisiuni şi seriale de divertisment general, acţiune şi aventură, va difuza din luna octombrie al treilea sezon al producţiei de succes Damages/Daune şi interese cu Glenn Close în rolul principal.
Serialul urmăreşte vieţile tumultoase ale lui Patty Hewes (Glenn Close), unul dintre cei mai buni avocaţi pledanţi ai Americii, şi Ellen Parsons (Rose Byrne), o avocată ambiţioasă, fostă protejată a lui Patty.

În sezonul 3, Patty Hewes se întoarce mai puternică şi se ocupă de cel mai complex caz din cariera ei. În urma victoriei lui Patty asupra directorului corupt Arthur Frobisher din sezonul 1 şi distrugerii companiei Ultima National Resources în sezonul 2, Patty Hewes a primit de curând o nouă sarcină. Guvernul i-a cerut să recupereze obiecte furate în valoare de miliarde de dolari care reprezintă cea mai mare fraudă din istoria Statelor Unite, o fraudă comisă de respectatul bancher Louis Tobin. După ce Ellen a părăsit firma pentru a lucra ca asistentă a procurorului ce se ocupă de crimele legate de traficul de droguri, provocarea lui Patty este să-i împiedice pe clienţii ei, furioşi şi dezamăgiţi, să-şi facă singuri dreptate. Adversarul ei este Leonard Winstone, avocatul care trebuie să protejeze familia Tobin de toţi investitorii pe care i-au înşelat. Între timp, Ellen încearcă să se acomodeze la noul loc de muncă şi vrea să-l determine pe traficantul de droguri Donnie Rhyne să îi spună numele furnizorilor săi.

Din distribuţie mai fac parte, pe lângă Glenn Close şi Rose Byrne: Tate Donovan (Tom Shayes), Lily Tomlin (Marilyn Tobin), Martin Short (Leonard Winstone), Campbell Scott (Joe Tobin), Keith Carradine (Julian Decker) şi Ted Danson (Arthur Frobisher).

Acest al treilea sezon este inspirat de scandalul Bernie Madoff şi ne arată încercarea agresivă a lui Patty de a distruge familia Tobin după ce s-a demonstrat că au făcut parte dintr-o schemă Ponzi care a sărăcit milioane de oameni. Campbell Scott îl interpretează pe Joe Tobin, membrul cel mai tânăr al familiei, un bărbat egoist şi răsfăţat. Martin Short este avocatul de încredere Leonard Winstone care descoperă că locul lui în familie se schimbă pe măsură ce familia Tobin îşi arată adevărata faţă. Len Cariou îl interpretează pe patriarhul familiei, Louis Tobin, învinuit pentru toate fraudele şi conspiraţiile, Lily Tomlin o interpretează pe Marilyn Tobin, soţia lui. 
Premiera sezonului trei va fi pe 3 octombrie, de la ora 23:00, când vor fi difuzate două episoade, iar apoi telespectatorii pot urmări povestea în fiecare luni, de la ora 23:00, în câte un episod, în premieră şi în exclusivitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu