luni, 12 septembrie 2011

Azi incepe "Sub cerul in flacari" la Acasa!

Iubiti din copilarie, Alma Duran (Edith Gonzalez) si Andres Renteria (Mauricio Islas) au parte de o reuniune pasionala dupa ce au fost multi ani despartiti. Ei se hotarasc sa fuga in lume impreuna, dar soarta are alte planuri pentru ei.
Dupa o cearta aprinsa cu sotul ei, Victor (Ramiro Huerta), acesta moare accidental, dar soacra ei, Loreto (Regina Torne), o acuza pe Alma de crima si primeste o pedeapsa de 20 de ani de inchisoare. Dupa gratii, Alma naste o fetita, pe care Loreto o rapeste. Loreto stie ca micuta, Daniela, un poate fi copilul fiului sau, deoarece casatoria Almei cu Victor un s-a consumat niciodata.
Andres nu afla de aceste evenimente. Se casatoreste cu fosta sa iubita, Lucrecia (Andrea Noli), si crede ca aceasta este insarcinata cu copilul lui. In realitate, copilul este rezultatul unei aventuri de o noapte. Alma isi petrece 20 de ani in inchisoare crezand ca Andres nu a vrut sa o ajute, in timp ce acesta crede ca Alma a preferat sa ramana alaturi de sotul ei. Cand Alma iese din inchisoare, este hotarata sa isi gaseasca fiica. Ea este curtata de Gonzalo Molina (Hugo Stiglitz), un fermier bogat mult mai in varsta ca ea, iar Alma accepta sa se casatoreasca cu acesta si alaturi de el se simte in siguranta. Intre timp, viata lui Andres nu este chiar atat de roz.
Desi crede ca Sebastian (Lambda Garcia) este fiul sau si il iubeste, casnicia lui este un esec. Nu si-a iubit niciodata sotia, iar amintirea Almei l-a urmarit intotdeauna. Fara sa stie ca teoretic ar fi frate si sora, Sebastian si Daniela (Alejandra Lazcano) se indragostesc. Gonzalo o prezinta pe Alma familiei sale, care nu este incantata de casatoria lor.
Alma si Andres sunt adusi de soarta din nou impreuan, dar Alma nu se poate gandi decat la Daniela. Totusi, Daniela nici nu vrea sa auda de Alma, intrucat Loreto i-a spus numai lucruri rele despre aceasta. Alma ii spune Danielei ca Loreto nu este bunica ei, Gonzalo pretinde ca el este tatal adevarat al fetei, iar Alma accepta aceasta varianta a povestii. Andres continua sa o caute pe Alma, pana cand aceasta isi da seama ca sunt meniti sa fie impeuna. Daniela si Sebastian se casatoresc in secret, iar cand Andres ii spune Almei de casatorie, ea ramane socata si ii spune lui Andres ca el este tatal adevarat al Danielei. Sebastian si Daniela sunt distrusi cand afla ca sunt frati, iar Lucrecia nu este dispusa sa dezvaluie secretul si se foloseste de situatie pentru a-i desparti pe Alma si Andres.

FISA TEHNICA:

“Sub cerul in flacari” – “Cielo Rojo”
Productie: TV Azteca, Mexic, 2011

DISTRIBUTIE:

Edith Gonzalez – Alma Duran
Mauricio Islas – Andres Renteria
Regina Torne – Loreto Encinas
Andrea Noli – Lucrecia Renteria
Aura Cristina Geithner – Mariana Molina
Alejandra Lazcano – Daniela Encinas
Alberto Casanova – Ricardo Molina
Carmen Beato – Natalia Aguilar
Daniel Martinez – Marcos Avila
Jorge Luis Vazquez – Alonso
Ramiro Huerta – Victor Encinas
Lambda Garcia-  Sebastian Renteria
Hugo Stiglitz – Gonzalo Molina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu