vineri, 23 septembrie 2011

“Trasnitii” de la Prima TV, lideri de audienta si in noul sezon

Noi aventuri, noi poante si mai multe trasnai! Asa au inceput “Trasnitii” de la Prima TV, noul sezon, pe 12 septembrie.

Pupaza, Marlanu, Gogoase, Chiorete, Ema, Vandame, Teo, Sofia si Betty, au revenit cu forte proaspete in cel de-al 17-lea sezon, gata sa le ofere fanilor o portie zdravana de ras, in fiecare seara de luni pana joi, de la ora 22:15, la Prima TV. 

Curiosi sa vada cum isi va indeplini Marlanu’ dorinta de a avea echipa de fotbal feminin, telespectatorii au urmarit serialul de la Prima TV in numar mare, fapt confirmat si de cifrele de audienta.  

Conform datelor furnizate de GfK Romania S.R.L., copyright ARMADATA S.R.L., si prelucrate de Departamentul Research Prima TV, “Trasnitii” au inregistrat o medie de 3,2 puncte de rating si 11,5% share, fiind lideri de piata, in target-ul 18-49 Urban cu guests.

Serialul de la Prima TV a atins un varf de aproape 5 puncte de rating, valoare inregistrata mai multe minute consecutiv.

In intervalul de difuzare a sitcomului de la Prima TV, Antena 1 s-a clasat pe locul doi, cu o medie de 2,9% rating si 10,5% share, Pro TV a ocupat pozitia a treia in topul audientelor, cu 2,5 puncte de rating si 9 procente market share, in timp ce Kanal D a fost pe locul sapte, cu doar 1,1% rating si 4%share.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu