joi, 15 septembrie 2011

"O familie de poliţişti" vine la Universal Channel din 9 octombrie

Dreptatea este afacerea lor de familie!
De la producatorii „Clanului Soprano”, Universal Channel va aduce in premiera „O FAMILIE DE POLITISTI”, noul serial despre o familie de politisti dedicata aplicarii legii in New York City. Premiera:  9 octombrie, doua episoade in fiecare duminica de la 19:00.
Faceti cunostinta cu membrii familiei Reagan: Frank Reagan (Tom Selleck) este Comisarul de Politie din New York City si conduce atat fortele de politie cat si familia Reagan, la fel de diplomatic, chiar si atunci cand are de-a face cu politicienii care ii pun bete in roate neinfricatului sau tata, Henry, si acum dupa ce s-a retras din campul muncii.

Un motiv de mandrie si ingrijorare pentru Frank este fiul sau mai mare Danny Reagan (Donnie Wahlberg), un detectiv iscusit, familist convins si veteran al razboiului din Irak care, cateodata, foloseste metode neconventionale pentru a rezolva unele cazuri.

Singura femeie din familie, Erin Reagan, este procuror adjunct si mama singura mai nou, care aplica legea similar fratilor si tatalui ei.
Jamie este cel mai tanar Reagan, proaspat absolvent al scolii Harvard si “baiatul de aur” al familiei, totusi neputand trece peste traditia familiei, Jamie decide sa abandoneze ideea unui viitor in Drept si este acum un politist incepator. Insa viata lui Jamie ia o intorsatura neasteptata cand i se cere sa se alature unei anchete clandestine a politiei despre care tatal sau nu stie nimic si care ar putea avea impact asupra mostenirii familiei.

„O FAMILIE DE POLITISTI” este un serial de exceptie, de mare succes in Statele Unite, fiind cea mai bine cotata premiera de la CBS din ultimii 6 ani.

In rolurile principale: Tom Selleck (“Frank Reagan”), Donnie Wahlberg (“Danny Reagan”), Bridget Moynahan (“Erin Reagan-Boyle”), Will Estes (“Jamie Reagan”), Len Cariou (“Henry Reagan”).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu