luni, 12 septembrie 2011

De azi Stapina vine Acasa!

De azi, 12 septembrie, ACASA, o noua poveste de iubire ii aduce impreuna pe micile ecrane pe Lucero si Fernando Colunga: “Stapana”, in fiecare zi de la 19.30.
Viaţa se pare că îi surâde Valentinei Villaba (Lucero). Are tot ceea ce şi-ar putea dori vreodată: o avedere considerabilă pe care părinţii ei i-au lăsat-o, e frumoasă, are o carieră de succes şi un iubit care o adoră. Ea locuieşte la Ciudad de Mexico, alături de mătuşa sa, Isabel (Silvia Pinal), doica sa, Benita şi de verişoara sa invidioasă, Ivana (Gabriela Spanic). Valentina crede că fericirea ei va fi deplină atunci când se va căsători cu iubitul ei, Alonso (David Zepeda), dar realitatea este pe cale să-i distrugă iluziile, pentru că Alonso un îşi doreşte decât banii ei, iar în plus, este amantul Ivanei. Cei doi au pus la cale un plan pentru a-i fura averea, dar lucrurile se complică şi Alonso preferă să dispară fără urmă. El o face pe Ivana să creadă că vor pleca împreună, dar nu apare la aeroport, iar pe Valentina o lasă singură în faţa altarului.
Din acest moment, Valentina devine o altă persoană. Din acea fată dulce, cinstită şi raţională, ea se transormă într-o femeie rece, autoritară şi despotică, plină de amărăciune. Valentina se izolează şi se duce să locuiască la ferma “Los Cascabeles”, una dintre proprietăţile ei, unde îl cunoaşte pe Jose Miguel (Fernando Colunga), care a venit de curând să muncească la ferma tatălui său, şi astfel a devenit vecinul Valentinei. În scurt timp, oamenii din regiune ajung să o urască pe Valentina, mai ales pentru că ajutorul ei, Rosendo (Sergio Goyri), este un bărbat pervers şi sadic, care abuzează de putere în numele stăpânei sale.
Jose Miguel şi Valentina au o serie de divergenţe pe tema limitelor terenurilor lor. Ea este mândră şi cu o atitudine superioară, dar Jose Miguel îşi dă seama că s-a îndrăgostit de frumuseţea Valentinei şi de caracterul puternic al acesteia şi este hotărât să o cucerească. În ciuda tuturor obstacolelor puse în calea lor de Ivana şi Rosendo, sentimentele Valentinei faţă de Jose Miguel se schimbă şi cresc şi reuşesc să spargă zidul pe care aceasta l-a construit în jurul inimii ei.

FISA TEHNICA:

“Soy Tu Duena” – “Stapana”
Productie: Televisa, Mexic, 2010

DISTRIBUTIE:

Lucero – Valentina Villalba
Fernando Colunga – Jose Miguel Montesinos
David Zepeda – Alonso Penalvert
Gabriela Spanic – Ivana Dorantes
Sergio Goyri – Rosendo Gavilan
Jacqueline Andere – Leonor Montesinos
Ana Martin – Benita Garrido
Eduardo Capetillo – Horacio Acosta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu