marți, 13 septembrie 2011

„Pariu cu viaţa”, de la Pro Tv, a fost lider absolut de audienţă

Un pariu castigat, de la prima zi de difuzare, pentru primul serial muzical din Romania,  Pariu cu viata”, difuzat de Pro Tv, luni, de la 20.30.
Peste un milion de romani aveau, in minutul de aur, la ora 20.51, televizorul deschis pe Pro Tv, cand pe post era difuzata secventa in care tinerii liceeni din „LaLa Band” dansau la Balul Bobocilor.                              
Serialul muzical pentru toate generatiile „Pariu cu viata”, difuzat in fiecare luni, de la 20.30 la 22.30, la Pro Tv, i-a cucerit pe telespectatori inca din primele minute de difuzare. Productia care imbina momentele amuzante cu muzica si dramele traite de persoanje a fost lider absolut pe toate tipurile de public.
 Pe publicul tinta al Pro Tv, in randul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani,  Pro Tv a fost, pe tot timpul difuzarii serialului „Pariu cu viata”,  lider de piata reusind sa atinga 4.8 puncte de rating si o cota de piata de 15,6%. Pro Tv a fost urmat de ACASA, cu un rating de 2,4 puncte si o cota de piata de 7.9% iar pe locul trei, s-a clasat Antena cu 2,3 puncte de rating si o cota de piata de 7.4%, adica mai putin de jumatate din audienta Pro TV.
In randul intregii populatii din mediul urban Pro Tv a inregistrat, pe tronsonul orar 20.30- 22.22,  4.1 puncte de rating si o cota de piata de 10.3%. Si pe publicul ACASA, format din femei din mediul urban cu varste cuprinse intre 15 si 49 de ani,  Pro Tv a inregistrat 6.2 puncte de rating si o cota de piata de 18.4 procente, urmat fiind de ACASA cu 3,6 puncte de rating si o cota de piata de 10.8%.
Entuziasmul tinerilor din „LaLa Band”, umorul Tanticai Cercel (Elvira Deatcu) si a lui Gica Popa (Radu Gabriel), frumoasa poveste de dragoste dintre Ioana (Alina Eremia) si Andrei ( Dorian Popa) au reusit sa-i cucereasca pe telespectatori inca din primele minute de difuzare ale serialului care se adreseaza tuturor generatiilor.
 Aventurile in „Pariu cu viata” continua, in fiecare luni, de la 20.30, la Pro Tv iar astazi, de la 17.45, la „Happy Hour”,  Catalin Maruta ii are invitati in platou pe Adela Popescu, interpreta Ralucai, profesoara de teorie muzicala, Diana Dumitrescu, diva Andreea Radulescu in „Pariu cu viata” si pe Iura Luncasu, regizorul primului serial muzical romanesc care se adreseaza tuturor generatiilor. Cei trei vor vorbi despre provocarile noului proiect, despre atmosfera de pe platourile de filmare si despre momentele amuzante petrecute in spatele camerelor de luat vederi, pe platourile din Buftea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu