duminică, 11 septembrie 2011

Alina Eremia, Dima Gheorghita si Sore din LaLa Band suna clopotelul in prima zi de scoala la Alarma Pro Fm

Luni de dimineata suna clopotelul, la ora 09.00, la “Alarma” de la Pro Fm cu Sara, Nicolai si membrii “LaLa Band”, Alina Eremia, Sore si Dima Gheorgita Trofim
Dimineata se anunta una plina de marturisiri in premiera. Tinerii protagonisti ai serialului “Pariu cu viata”, care are marea premiera luni, 12 septembrie, de la 20.30, la Pro TV, sunt pusi pe povestit. Ei vor spune totul despre cum a fost prima lor zi de scoala. Si pentru ca muzica este  viata lor, Alina, Sore si Dima vor canta, a capella, in direct, piese din repertoriul international.
Aflata in plina campanie de promovare a piesei ei solo, Sore isi va incanta fanii cu o varianta 100% live a piesei “Love is Music”.

Special pentru ascultatorii Pro Fm cei doi actori din serialul pentru toate generatiile, “Pariu cu viata”, pregatesc un duet surpriza.
Descusuti de DJ-ii Pro Fm Sara si Nicolai, Alina Eremia, Sore si Dima Trofim vor povesti cum este sa fie elevi, de aceasta data in serialul muzical pentru toate generatiile, “Pariu cu viata”, care are premiera luni, de la 20.30, la Pro Tv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu