marți, 13 septembrie 2011

Alexandru Ion şi Andrei Roşu, actori de profesie, magicieni din pasiune

Alexandru Ion şi Andrei Roşu, doi dintre noii actori ai telenovelei Narcisa-Iubiri nelegiuite, fac obiecte să dispară ca prin magie! Cei doi sunt pasionaţi de prestidigitaţie şi iluzionism, deşi recunosc că în ultima perioadă nu au mai dedicat foarte mult timp acestui hobby care necesită exerciţiu constant.

Alexandru Ion, actorul care interpretează rolul lui Radu Caraiman în telenovela Narcisa - Iubiri nelegiuite”, povesteşte că în perioada facultăţii a lucrat ca magician, fiind foarte mândru de reacţiile pe care le provoca prin trucurile sale.
Pentru o scurtă perioadă de timp chiar am lucrat, în timpul facultăţii, ca magician şi eram extrem de mândru că puteam provoca reacţii asemănătoare cu cele pe care ştiu că le aveam eu atunci când vedeam numerele lui David Copperfield sau David Blaine...păstrând proporţiile, evident. Cred că ceea ce m-a atras cel mai mult către prestidigitaţie şi iluzionism a fost curiozitatea de a descoperi cum se fac trucurile care mă intrigau atât de tare când eram copil...multe dintre ele mă intrigă şi acum”, declară Alexandru.
Alexandru povesteşte cum, lucrând ca magician, reuşea să transforme adulţii sceptici, care credeau că îşi pot da seama de tehnicile din spatele unui truc, în persoane dispuse să-l “mituiască” pentru a-i afla secretele.
Trucurile pe care le ştiu reuşesc să întreţină atmosferă cam în orice context şi sunt o modalitate foarte bună de distracţie...atât pentru mine cât şi pentru cei care le privesc. Ca magician, făceam o serie de trucuri care erau dedicate în principal copiilor, dar ultimul truc avea întoteauna un impact foarte puternic şi asupra părinţilor. De unde priveau cu scepticism faptul că pot fi păcăliţi, ajuneau să incerce să mă mituiască”  pentru a afla secretul trucului”, îşi aminteşte Alexandru.
Andrei Roşu care interpretează rolul lui Dan Movilă în telenovela Narcisa - Iubiri nelegiuite” îşi aduce şi el aminte cum a învăţat primele trucuri de la un vecin. Apoi, singur, a descoperit cum să stăpânească mai multe tehnici şi trucuri de magie, pe care le exersa la petreceri în cercul de prieteni. Deşi nu a mai acordat timp exerciţiului, Andrei povesteşte că la momentul respectiv, pasiunea sa pentru magie era foarte utilă, fiind de multe ori şi un bun aliat pentru a atrage atenţia domnişoarelor.
//
După două sezoane de emoţie şi suspans, telenovela Narcisa Sălbatică” aşteaptă telespectatorii Antena 1 să se lase cuceriţi din nou de autenticitatea şi frumuseţea poveştilor sale de iubire. Surprizele nu vor întârzia să apăra nici în acest nou sezon al îndrăgitului serial, Narcisa – Iubiri nelegiuite, care îşi va surprinde publicul cu scene inedite, intrigă, mister şi situaţii în care destinul va fi cuvântul cheie. Cel de-al treilea sezon al telenovelei, Narcisa – Iubiri nelegiuite”,  va aduce în prim – plan actori noi care se vor alătura veteranilor serialului, pentru a ţese împreună intrigi captivante şi pentru a demonstra că basmele pot prinde viaţă. Telespectatorii pot descoperi noua distribuţie a telenovelei, dar şi alte informaţii despre serialul lor preferat pe site-ul www.iubirinelegiuite.a1.ro sau pe pagina de Facebook a telenovelei www.facebook.com/narcisasalbatica.antena1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu