vineri, 9 septembrie 2011

Seriale noi la Universal Channel în octombrie

Universal Channel vă prezintă cele mai grozave seriale din SUA şi din întreaga lume:

O familie de poliţişti – sezonul 1
Premieră: Din 9 octombrie, două episoade în fiecare duminică, de la 19:00

Un serial poliţist cu Tom Selleck în rolul unui comisar de poliţie rămas văduv şi avându-i pe cei trei copii ai săi ca subalterni, membri devotaţi ai trupelor de poliţie din New York: Danny (Donnie Walhberg) e un tip practic şi hotărât; Erin (Bridget Moynahan) e avocat, iar Jamie (Will Estes) – poliţist începător. Deşi familia Reagan e strâns unită, fiecare dintre membrii ei are alte idei referitoare la cum se poate face dreptate. Totuşi, un lucru au cu toţii în comun: nu se dau în lături de la nimic în slujba dreptăţii. Pentru ei, ocupaţia lor înseamnă ceva mai mult decât o simplă slujbă, căci a devenit o adevărată afacere de familie.

Hawaii 5.0 – sezon 1
Premieră: În fiecare luni, de la 22:00

Alex O'Loughlin şi Grace Park joacă rolurile principale într-o nouă variantă a acestui serial cult. După ce tatăl detectivului Steve McGarrett e ucis, acesta decide să se reîntoarcă acasă, în Honolulu, pentru a-l prinde pe ucigaş. Guvernatorul Jameson îi oferă şansa de a conduce o nouă echipă de elită şi îi repartizează un nou partener, pe detectivul Danny Williams. McGarrett completează echipa cu un prieten din liceu, Chin Ho Kelly, şi cu verişoara lui Chin, o poliţistă începătoare, pe nume Kono. Echipa joacă după propriile reguli, făcând tot ce trebuie pentru a rezolva cazurile de crimă care apar.

CSI Miami - sezon 4
Premieră: De luni până vineri, de la 21:00

Locotenentul Horatio Caine (David Caruso), fost detectiv al Departamentului Omucideri, conduce un grup de investigatori care rezolvă cazuri de crimă în zona umedă şi tropicală din jurul oraşului Miami, în Florida. Alături de el lucrează Calleigh Duquesne (Emily Procter), Eric Delko (Adam Rodriguez) şi medicul legist Alexx Woods (Khandi Alexander), care nu acceptă niciodată jumătăţi de măsură. Echipa lui Caine soseşte la locul crimelor comise în Miami, rezolvând fiecare caz ajutată de cele mai recente tehnologii, dar şi de priceperea detectivilor săi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu