joi, 15 septembrie 2011

Seriale noi în octombrie la AXN

AXN, canalul de televiziune care aparţine de Sony Pictures Television, ce difuzează emisiuni şi seriale de divertisment general, acţiune şi aventură, va aduce în luna octombrie serialul plin de mister Vaporul,  împreună cu noi sezoane ale unor seriale de succes. Printre oameni, Hawthorne şi Daune şi interese se vor întoarce pentru câte un nou sezon, la fel ca şi serialul Lege şi dreptate. Surpriza lunii este mini-seria Sherlock. În octombrie vă aşteaptă o lună plină de aventuri, numai la AXN.

Vaporul/ El Barco – sezonul 1 – serial nou!
Din 4 octombrie, în fiecare marţi, de la ora 21:00

Ce s-ar întâmpla dacă v-aţi trezi într-o zi şi v-aţi da seama că peste noapte lumea a dispărut? Ce s-ar întâmpla dacă, atunci când lumea s-ar sfârşi, aţi fi prinşi pe o navă de numai 50 de metri? Cum ar fi dacă singurii oameni de pe planetă ar fi colegii de bord? Un cataclism global a fost provocat de un accident fatal din Geneva, Elveţia, când cercetătorii au încercat să pornească un accelerator de particule. În urma dezastrului, echipajul şi studenţii aflaţi la bordul navei “Steaua Nordului”, vor trăi cele mai tari aventuri din viaţa lor. Izolaţi şi conştienţi că nu se au decât unii pe alţii, nava va deveni singura lor casă. Vaporul prezintă scene de aventură combinate cu mister şi iubire. Secvenţele au fost filmate şi pe mare şi într-un vas de mărime naturală construit pe platoul de filmare.

Lege şi dreptate/ Justified  -sezonul 2 – Un nou sezon!
Din 6 octombrie, în fiecare joi, de la ora 23:15

Cu toate că lupta împotriva unui cartel de droguri din Miami i-a dat ocazia să se întoarcă la vechea lui slujbă, şeriful Raylan Givens (Timothy Olyphant) se întoarce în Kentucky pentru a-şi reabilita numele ca om al legii. El continuă să lucreze la cazuri care au legătură strânsă cu trecutul său. Între timp, fosta lui soţie, Winona Hawkins (Natalie Zea), îi pune în pericol pe amândoi prin eforturile ei de a rezolva singură criza financiară în care se află. Lupta pentru control a întreprinderilor criminale din districtul Harlan îi întoarce pe tatăl lui Raylan, pe vechiul lui prieten, Boyd Crower (Walton Goggins), şi pe membrii unei familii matriarhale unii împotriva celorlalţi, iar legea devine un război violent. O adolescentă rămâne la mila criminalilor care i-au ucis tatăl, iar încercările unui proprietar al unei mine de cărbuni de a-i exploata pe locuitorii săraci ai districtului îi atrage pe toţi în centrul unei furtuni mortale. În timpul acesta, Raylan şi Winona îşi pun întrebări în ceea ce priveşte viitorul lor împreună.

Daune şi interese/ Damages – sezonul 3 – Un nou sezon!
Din 3 octombrie, în fiecare luni, de la ora 23:00

Patty Hewes se întoarce şi se ocupă de cel mai complex caz din cariera ei. În urma victoriei lui Patty asupra directorului corupt Arthur Frobisher în sezonul 1 şi distrugerii companiei Ultima National Resources în sezonul 2, Patty Hewes a primit de curând o nouă sarcină. Guvernul i-a cerut să recupereze obiecte furate în valoare de miliarde de dolari care reprezintă cea mai mare fraudă din istoria Statelor Unite. O fraudă comisă de respectatul bancher Louis Tobin.

Hawthorne – sezonul 2 – Un nou sezon!
Din 5 octombrie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00

La spitalul Richmond Trinity, asistenta şefă Christina Hawthorne (Jada Pinkett Smith) este prinsă într-o confruntare de forţe mult prea puternice pentru a putea fi puse la punct de o singură persoană.  Fie că încearcă să se asigure că o femeie fără adăpost este tratată uman, fie că încearcă să convingă un prieten apropiat şi pacient de cancer să nu se sinucidă sau să împace orgoliile tuturor doctorilor si administratorilor de la spital, Hawthorne este conştiinţa de care organizaţia are nevoie. Ea încă încearcă să se obişnuiască cu moartea soţului ei şi să se împace cu soacra ei puternică şi îndurerată. Christina este în căutarea unui echilibru între carieră şi creşterea unei adolescente isteţe, dar încăpăţânate. În acelaşi timp, încearcă, cu fiecare pacient, să schimbe un sistem defect.

Sherlock – O nouă mini-serie!
Din 2 octombrie, în fiecare dumini, de la ora 21:00

Sherlock Holmes a fost întotdeauna un bărbat modern – lumea este cea care a îmbătrânit. Acum, el s-a întors aşa cum ar fi trebuit să fie dintotdeauna: îndrăzneţ, contemporan, dificil şi periculos. Interpretat de premiatul actor Benedict Cumberbatch, Sherlock este prezentat într-o nouă lumină. El poate recunoaşte un designer de software dupa cravată şi un pilot după degetul mare. Creierul său analitic nu poate fi asemănat cu al nimănui din lume. Când în urma unei întâlniri întâmplătoare, soldatul John Watson intră în viaţa lui este evident că cei doi nici că ar putea fi mai diferiţi. Însă intelectul lui Sherlock împreună cu pragmatismul lui John formează în curând o alianţă greu de distrus. Pe parcursul a trei filme pentru micul ecran pline de adrenalină, acţiune şi divertisment, Sherlock şi John călătoresc printr-o mare de indicii codate şi criminali. Totul pentru a ajunge la adevăr. Cu scenarii sclipitoare şi interpretări de neuitat, acesta este Sherlock-ul unei noi generaţii.

Printre oameni/ Being human – sezonul 3 – un nou sezon!
Din 12 octombrie, în fiecare miercuri, de la ora 22:00

Printre oameni: nimeni nu a spus că este uşor. Dar pentru 3 colegi de casă în vârstă de douăzeci şi ceva de ani este acest lucru măcar posibil? Mai ales când este vorba de un vampir, un vârcolac şi o fantomă…Fiind pe rând înspăimântător, isteţ şi romantic, serialul explorează ce înseamnă să fii om, totul văzut din afară. În sezonul 3, colegii de casă se confruntă cu întoarcerea a numeroase fiinţe şi evenimente din trecutul lui George şi Mitchell. Avem mai multe incursiuni supranaturale (mai mulţi vampiri, inclusiv un adolescent şi un cuplu de swingeri suburbani, un zombie şi doi vârcolaci care vânează vampiri) şi complicaţii în relaţiile dintre personajele principale. Evenimentele duc la un final care va lăsa casa schimbată pentru totdeauna.

Pentru mai mult divertisment…
Puteţi viziona din nou Daune şi interese, la AXN Crime
În sezonul 1 din Daune şi interese, Patty o alege pe Ellen să lucreze la cunoscuta ei firmă de avocatură, iar viaţa se schimbă dramatic pentru ambele femei. Ellen, proaspăt logodită cu iubitul ei David Connor, este încântată să se alăture echipei şi să fie antrenată de Patty şi asociatul de încredere al acesteia, Tom Shayes. Dar Ellen îşi dă seama destul de repede că preţul succesului e posibil să fie mai mare decât este ea dispusă să plătească. Pentru mai mult divertisment, urmăriţi primul sezon din Daune şi interese, la AXN Crime.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu