vineri, 9 septembrie 2011

Ioan Isaiu revine dupa 20 de ani in postura de DJ, la Music FM

O noua saptamina aduce o noua vedeta in postura de DJ la Music FM, pe 103.8 FM. De aceasta data cel care va prezenta emisiunea “StarList” este nimeni altul decit actorul Ioan Isaiu din "Îngeraşii", "Aniela" şi "Iubire şi onoare" care a primit cu bucurie, dar si cu putina nostalgie propunerea de a fi din nou in fata microfonului de radio.
Ioan a fost DJ in 1991, cind a avut propria emisiune la un post de radio studentesc din Cluj, iar acum, dupa 20 de ani se adreseaza din nou ascultatorilor, de aceasta data vorbind despre preferintele muzicale si impartasind cu cei care vor fi pe receptie sambata, de la ora 16.00, citeva amintiri legate de aceste piese.
M-am regasit ascultind Music FM in muzica adolescentei mele, in acea perioada in care melodia conta mai mult decit numarul decibelilor din boxa si in care in discoteci asteptam cite un blues J. Cu siguranta am multe sa le spun ascultatorilor despre anumite piese pe care le voi alege si sper sa fie alaturi de mine sambata”, povesteste actorul.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu