luni, 12 septembrie 2011

Dr. House revine de azi la TVR1

Din această săptămână, iubitorii serialului Dr. House au posibilitatea de a se reîntâlni cu excentricul Dr. House şi de a urmări mai multe episoade din producţia americană care a câştigat numeroase premii (printre acestea – patru premii Emmy, două Globuri de Aur, alături de alte multe trofee şi nominalizări).
Telespectatorii vor putea urmări, la TVR 1, luni, marţi, miercuri, joi şi duminică, de la ora 23.00, sezonul III din Dr.House, difuzat în premieră în vara anului 2009. În fiecare dintre serile amintite (cu excepţia zilelor de marţi şi miercuri când sunt transmisii UEFA Champions League), vor fi difuzate câte două episoade din Dr. House.
            În cel de-al treilea sezon din Dr. House, echipa de medici a spitalului Princeton-Plainsboro se ocupă de cazuri tot mai grele şi mai interesante, dovedindu-şi de fiecare dată profesionalismul şi stilul excentric în rezolvarea lor.
            Cazuri complicate în care membrii unei familii depind unii de ceilalţi pentru a fi salvaţi, cât şi noi probleme de sănătate pe care le înfruntă House din cauza abuzului de Vicodin se vor derula în episoadele care se pot urmări la TVR 1, începând cu12 septembrie.
            House este pus în situaţii limită, fiind nevoit să-şi salveze atât viaţa proprie, cât şi pe a altora, având chiar de-a face cu poliţia. Echipa de medici va apela la tratamente riscante, va fi presată de timp în chestiuni de viaţă şi de moarte, va trece prin numeroase tensiuni şi conflicte în încercarea de a vindeca tot felul de cazuri, dintre cele mai ciudate. Pacienţii de care se ocupă echipa condusă de House îi determină să se analizeze pe ei înşişi, trecând prin experienţe unice alături de oamenii pe care îi îngrijesc.
Luni, joi, duminică, ora 23.00, 12, 15, 18 septembrie Dr. House -episoadele 1 - 6 din seria 3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu