joi, 8 septembrie 2011

Matt Le Blanc şi Episoade vin la HBO din 17 septembrie

HBO prezintă în premieră serialul Episoade, produs de David Crane, Jeffrey Klarik şi Jimmy Mulville şi regizat de James Griffiths.

Episoade e un serial de comedie în şapte părţi ce spune povestea unui cuplu de britanici, Sean şi Beverly Lincoln, care au produs un serial de mare succes, Lyman's Boys. La o gală de premiere ce are loc în Londra, cei doi sunt vrăjiţi de un puternic şi carismatic producător american ce-i convinge să se mute în Los Angeles şi să-şi refacă serialul pentru publicul american – din păcate cu rezultate dezastruoase.

Lucrurile o iau razna încă de la prima întâlnire de studio. Ca şi cum nu era destul, şeful studioului decide să-l înlocuiască pe protagonist cu...Matt LeBlanc.

Celebrul actor de sitcomuri Matt LeBlanc se joacă pe sine însuşi. Alături de el mai apar Tamsin Greig (Tamara Drewe, Green Wing, Love Soup), Stephen Mangan (Free Agents, Never Better, Green Wing), Kathleen Rose Perkins (Without A Trace, Tell Me You Love Me), Mircea Monroe (Scrubs, Without A Trace), Daisy Haggard (Psychoville,Sense and Sensibility) şi Richard Griffiths (The History Boys, Withnail and I).

Jimmy Mulville declara: „Este cel mai bun scenariu pe care l-am citit în ultima perioadă. Ocazia de a face un serial cu David Crane şi Jeffrey Klarik, cu Matt LeBlanc parodiindu-şi imaginea, e un privilegiu şi o bucurie. Episoade promite să fie una dintre marile comedii ale lui 2011.”

David şi Jeffrey au adăugat: „Pentru noi, un serial cu Matt e un vis devenit realitate. Şi-i mai avem şi pe Tamsin Greig şi Stephen Mangan! Nu poate fi mai bine de atât.”

Matt LeBlanc a completat: „David şi Jeffrey au avut o idee grozavă – o ador. Şi mă bucur că am primit rolul. M-ar fi durut să văd pe altcineva că-l joacă pe Matt LeBlanc.”

HBO va difuza serialul Episoade din 17 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu