marți, 27 septembrie 2011

"Pariu cu viaţa", de la Pro TV, a câştigat din nou pariul cu audienţa!


 „Pariu cu viata”, serialul pentru toata familia, a castigat intreaga Romanie. Pentru a treia saptamana consecutivPariu cu viata”, serialul difuzat de Pro Tv, in fiecare luni, de la 20.30, a fost lider absolut de audienta.
 In randul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, din mediul urban, Pro Tv a inregistrat, in intervalul orar 20.31- 22.26, 5.9 puncte de rating si o cota de piata de 18.0% in timp ce pe pozitia secunda s-a clasat Antena 1 cu 4,6 puncte de rating  si o cota de piata de 14,1 % urmata de ACASA cu 2.6 puncte de rating si o cota de piata de 7,9%.
Si in topul preferintelor publicului din mediul urban „Pariu cu viata” a fost lider detasat cu 4,9 puncte de rating si o cota de piata de 12.0%.
Aproximativ 900.000 de mii de romani aveau aseara deschis televizorul pe Pro TV cand pe post erau difuzate aventurile lui Gica Popa (Radu Gabriel) si ale familiei lui, frumoasa poveste de dragoste dintre Ioana (Alina Eremia) si Andrei (Dorian Popa) sau protestul elevilor de la Colegiul National de Arte, sustinut si de castigatorul concursului „Romanii au talent”, Adrian Tutu. Timp de doua ore Pro Tv a fost lider de audienta la nivelul intregii tari cu 4,4 puncte de rating si o cota de piata de 11.3%.
 In minutul de aur, in randul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani din mediul urban,  Pro Tv inregistra, la 22.21, 8,1 puncte de rating si o cota de 24,3% in timp ce Antena1 reusea sa atinga doar 1,7 puncte de rating si o cota de piata de 5%.
Internautii pot accesa pagina de Facebook a LaLa Band unde ii asteapta mai multe sondaje legate de secvente din serial sau site-urile www.protv.ro sau www.pariucuviata.protv.ro unde vor gasi ultimele noutati despre cel mai vizionat serial pentru intreaga familie din Romania.       
Iar pentru fanii serialului  www.voyo.ro  vine cu o  oferta de nerefuzat-  luni, 3 octombrie, de la ora 10, fanii “Pariu cu viata” pot sa urmareasca aventurile personajelor lor favorite din serial cu 10 ore inainte de difuzarea pe TV. Astfel, episodul 4 va aparea luni, la ora 10.00, la oferta pe www.voyo.ro, iar seara, la 20.30, va fi transmis la ProTV. Pana atunci cei care vor sa revada episoadele anterioare pot sa le vada integral pe www.voyo.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu