luni, 1 august 2011

Elvira Deatcu şi Radu Gabriel, cuplu plin de umor în "Pariu cu viaţa"

Elvira Deatcu si Radu Gabriel formeaza un cuplu plin de umor in primul serial muzical din Romania, “Pariu cu viata”, care va fi difuzat din aceasta toamna la PRO TV. Alaturi de ei telespectatorii vor petrece momente copioase, intrucat intamplarile si situatiile in care se afla vor starni rasul, amuzamentul si binedispozitia tuturor.
Elvira Deatcu revine pe micile ecrane in rolul Tanticai, o femeie de un “inalt rafinament”, bodyguard la un supermarket, careia viata nu ii ridica dileme existentiale. Tantica nu o suporta pe Ioana (Alina Eremia), fiica lui Gica Popa (Radu Gabriel) dintr-o casnicie anterioara. Desi nu sunt casatoriti legal, ea si Gica au un copil, pe Gio (Georgiana Drumen), desi Tantica, la randul ei mai are un copil dintr-o relatie anterioara, pe Rafael (Levent Sali).
“Tantica are mare grija de aspectul ei exterior pentru ca viata spirituala nu-i ridica niciun fel de probema. Nu are intrebari fara raspuns despre viata, pentru ea important este sa aiba o relatie buna cu Gica, cu consortul ei si sa aiba bani pentru rimmel si ruj. Considera ca scoala este o pierdere de vreme, se poate supravietui si cu 7 clase si in general e foarte multumita de viata pe care o are”, iar despre rolul sau marturiseste ca cel mai dificil este sa foloseasca expresiile caracteristice jargonului: “Cel mai greu pentru mine in construirea acestui personaj este limbajul pe care-l are si care nu-mi este familiar, faptul ca face dezacorduri, ca foloseste expresii destul de “pitoresti”, spune Elvira Deatcu.
Radu Gabriel, interpretul lui Gica Popa, se afla la primul sau rol intr-un serial difuzat la Pro Tv: “Imi place personajul pentru ca are candoare, lucru care nu trebuie sa-i lipseasca niciunui personaj de comedie adevarata. Gica Popa este politist. De fapt, sectorist. “Sectorist, adjectiv”, ca sa zic asa… Familist, in stil traditional. Un fel de Moromete de cartier.Tata exigent, sot intransigent, conduce familia cu o mana de fier. Bineinteles ca nu-l asculta nimeni. In capul lui Gica Popa formula fericirii e simpla: gratarul incins si berea la rece. E “de-al nostru, din popor”, povesteste marele actor, Radu Gabriel.
Pentru Radu Gabriel, secretul succesului il reprezinta munca coroborata atat cu talent, cat si cu pasiune: “De cateva saptamani suntem in repetitii intense, toata lumea munceste, de la mic la mare. Nu ma indoiesc ca va fi un serial de succes in primul rand datorita echipei de tineri actori-cantareti. Si asta nu numai fiindca eu cred in talentului lor, ci si pentru ca ii vad cum muncesc 14 ore pe zi cu entuziasm, pasiune si seriozitate, iar pentru mine acesta este primul ingredient al succesului, munca”, spune Radu Gabriel.
Ioana Popa, interpretata de Alina Eremia, este fiica lui Gica Popa dintr-o relatie anterioara. Ioana are grija de sora ei mai mica pe care o iubeste foarte mult, iar toate responsabilitatile casei ii revin ei: “Sunt sigura ca familia Popa va fi indragita de toata lumea. Felul cum sunt construite personajele si relatiile dintre ele vor atrage simpatia telespectatorilor. Este plina de viata si de umor, iar acest lucru se datoreaza actorilor Radu Gabriel si Elvira Deatcu, pe care ii admir si de care m-am atasat mult. Sunt niste persoane extraordinare, de la care am de invatat in viata de zi cu zi, dar mai ales din punct de vedere actoricesc, iar faptul ca am ocazia de a lucra cu ei ma onoreaza si ma bucura enorm”, spune protagonista serialului “Pariu cu viata”.
Georgiana Drumen, “pitica” trupei “La-La Band”, va creiona un personaj de-a dreptul cuceritor, pe micuta Gio, copilul preferat al familiei Popa, fiica lui Gica si a Tanticai: “Gio este o fetita indragostita de muzica, dar provine dintr-o familie saraca si asta o impiedica sa ajunga o mare cantareata”, declara micuta Georgiana Drumen.
Levent Sali din “La-La Band” il interpreteaza pe Rafael, fiul Tanticai (Elvira Deatcu) dintr-o relatie anterioara cu un tigan. Lui Rafael nu prea ii place scoala, drept urmare repeta clasa a IX-a, dar este talentat la muzica, aceasta fiind marea lui pasiune. Obisnuieste sa cante la nunti si viseaza sa castige bani fara sa munceasca prea mult: “Rafael este un baiat neastamparat, rebel, care de fiecare data are ceva de comentat. Are un excelent talent nativ muzical pe care nu ezita sa il foloseasca atunci ar putea scoate niste banuti, cantand manele pe la nunti si asa mai departe. M-am pregatit intens penrtu rol cu regizorii si actorii din distributie, persoane de la care am foarte multe de invatat, dar nu-mi este greu pentru ca tot ceea ce fac, fac cu placere”, declara Levent Sali.
Din aceasta toamna, Elvira Deatcu, Radu Gabriel, Alina Eremia, Levent Sali si Georgiana Drumen formeaza familia Popa in primul serial muzical din Romania, “Pariu cu viata”, de la Pro Tv.

Un comentariu:

  1. sunteti cei mai tari din lume. eu ma numesc Anca si imi sunteti foarte faini . pariu cu viata sunt cei mai tari .

    RăspundețiȘtergere