marți, 2 august 2011

Ilinca Vandici din "Narcisa sălbatică" la audiţiile X Factor

Ilinca Vanidici, actriţa din "Narcisa sălbatică" de la Antena1, s-a numarat astazi printre cei care au venit sa asiste la auditiile X Factor. In cele patru zile de auditii din Bucuresti, mai multe vedete au venit sa vada show-ul facut de concurenti.
Cunoscand formatul din Marea Britanie, si auzind de la colegii ei din telenovela Narcisa Salbatica, a carei continuare va incepe in toamna la Antena 1, ca spectacolul facut de concurenti merita vazut, Ilinca Vandici nu a mai stat pe ganduri si a venit astazi la Sala Palatului, la auditiile X Factor.
Printre miile de oameni care au venit la auditiile din Bucuresti s-au numarat si mai multe vedete. Andreea Balan, Mihai de la Akcent, Cristina Dochianu, Mirela Boureanu Vaida, Crina Abrudan, Cosmina Pasarin, Alina Puscas, Vladimir Draghia, Andrei Aradits, sunt doar cativa dintre cei care au venit sa asiste la un show cum nu s-a mai auzit.
-//-
Fără bariere de vârstă sau stil, << X Factor>> a răsturnat audienţele din întreaga lume, bucurându-se de o incredibilă popularitate în rândul telespectatorilor. Pe lânga oportunitatea de a-şi schimba vieţile, de a deveni cei mai cunoscuţi artişti ai momentului si de a-şi face vocea auzită, participanţii au şi o miză materială pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din România, oferit de Orange.
Formatul X factor se diferenţiază de alte show-uri din lume, prin faptul că juriul, format din personalităţi reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finaliştii, ci îi şi îndrumă. Pe parcursul emisiunii, juriul se transformă din judecători în adevăraţi mentori. Aşadar, în concurs nu sunt numai cei care cânta, ci şi reputaţiile membrilor din juriu. Informaţii suplimentare se găsesc pe http://www.xfactor.a1.ro/ sau pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/xfactor.romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu