luni, 8 august 2011

Ştirea de la prima oră!De azi începe "Inimia nu respectă reguli" la Kanal D

De azi, 8 august, de la ora 20.00, Kanal D aduce o noua productie de succes a televiziunii din Turcia - “Inima nu respecta reguli” – [titlu original – “Unutulmaz”]. Serialul a cunoscut un succes rasunator la public atat in tara de origine cat si in Bulgaria iar recent a fost achizitionat si de alte tari din Europa Centrala si de Est.
 “Inima nu respecta reguli” este un serial de exceptie care urmareste povestea de dragoste  halucinanta si dramatica a doua surori indragostite de acelasi barbat.

Harun Arslanli (Serhan Yavas) este un barbat chipes si bogat, fiul proprietarului firmei de transport Arslanli care se indragosteste de Melda (Sinem Oztufan), o fata frumoasa cu idealuri inalte, care isi doreste nespus de mult sa isi construiasca o cariera de succes prin propriile sale forte.
Harun este al doilea om ca importanta in firma Arslanli, dupa tatal sau, Feyyaz Arslanli. Majoritatea timpului sau liber si-l petrece alaturi de prietenul din copilarie, Batu. Are o relatie intima dar in acelasi timp destul de ponderata cu Melda, una din cele mai de succes angajate ale firmei. Tatal lui Harun este cel mai mare admirator al ei si are foarte multa incredere in ea pentru ca isi face treaba la firma cu constiinciozitate si profesionalism. Harun o cere in casatorie pe Melda si asteapta cu nerabdare raspunsul pozitiv al acesteia.
Melda este o tipa rationala, devotata carierei. Ea traieste alaturi de familia sa,  tatal Cemil, mama si sora ei mai mica Eda. Fire conservatoare, Melda nu spune prea multe familiei ei despre relatia cu Harun si nici despre cererea in casatorie a acestuia, pana cand nu va lua singura o decizie.
Eda (Ozlem Yilmaz), sora ei mai mica, este studenta si in timpul liber frecventeaza cursurile de dansuri traditionale, impreuna prietena ei cea mai buna este Seval. Spre deosebire de Melda, ea este o fire joviala, pasionala, calda si sentimentala, si crede foarte mult ca intr-o zi, ii va iesi in cale marea dragoste, ca “printul pe cal alb” va aparea in viata ei.
Desi Eda se bucura de iubirea lui Tolga, un prieten din grupul de dansuri traditionale, ea nu simte ca acesta este iubirea vietii ei.

Actiunea serialului capata culoare si intensitate maxima, cand, printr-o coincidenta ciudata, o persoana necunoscuta intra in viata lui Harun, cu putin timp inainte ca acesta sa se casatoreasca.
Este Eda, cea mai minunata persoana pe care a intalnit-o vreodata, insa el nu stie ca este sora Meldei, femeia careia ii ceruse mana.
Harun si Eda traiesc un weekend de poveste, de dragoste nebuna, intensa si pasionala si asa incep o relatie de iubire.
Chiar daca dragostea pentru Eda ii domina inima, Haldun va incerca sa stearga cu buretele acea noapte, fiind logodit cu Melda. Haldun este macinat de mustrari si resentimente ca si-a inselat logidnica insa sentimentele pun stapanire pe el iar inima lui refuza sa respecte regulile morale ale ratiunii.
Viata Edei este data peste cap si va trebui sa infrunte multe obstacole, sa faca multe sacrificii pentru dragostea ei. Cum va trece peste socul de a-si vedea iubitul casatorindu-se cu propria sora, cum va continua relatia dintre cei doi si cum va fi relatia dintre cele doua surori veti descoperi urmarind serialul “Inima nu respecta reguli” la Kanal D.
“Inima nu respecta reguli” dovedeste ca odata ce dragostea isi face loc in inimile a doi oameni, acestia devin “jumatati” iar regulile sau traditiile devin greu de suportat si de respectat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu