luni, 5 septembrie 2011

Coregrafii de excepţie, cu grad ridicat de dificultate, în Pariu cu Viaţa

Saptamani de repetitii, ore intregi de filmare la 34 de grade, machiaje dificil de realizat, coafuri indraznete, coregrafii de exceptie realizate de Vica Bucun, coregrafa de la “Dansez pentru tine”. Tinerii din “La-La Band”, protagonistii celui mai recent proiect MediaPro Pictures, “Pariu cu viata” ce va fi difuzat din 12 septembrie luni de la 20.30 la Pro Tv, au avut de muncit din greu pentru a-i incanta pe telespectatori cu dansurile lor.
Pataniile s-au tinut lant iar Sore, interpreta rasfatatei Sara, a trecut si prin momente mai putin placute la filmare. “La secventa pe care noi am denumit-o “Nirvana”, un mix intre muzica celor de la Nirvana si coregrafia din “Thriller” a lui Michael Jackson, m-am accidentat la rotula, pentru ca am facut saritura peste scena insa, din pacate, am intrat in scena. Colegii au fost foarte rapizi si au adus gheata si crema anti-inflamatoare si in 2 zile mi s-a vindecat piciorul. Iar la “stomp”, intr-o priza de efect cu Dima, era sa fiu scapata in cap, dar din fericire nu s-a intamplat :)”, marturiseste Sore.
 Special pentru momentul de dans stomp Ionut Radu a compus o piesa pe care cei din “La-La Band” au dansat.
Si pentru Dorian Popa, protagonistul serialului, munca la coregrafiile realizate de Victoria Bucun, cunoscuta coregrafa de la “Dansez pentru tine” a fost asidua: “Tot ce avem de facut este foarte dificil, dar ne face atat de mare placere incat, uneori, ne prinde miezul noptii pe platoul de filmare si noi dansam precum nebunii. Vica  munceste mult cu fiecare dintre noi, in spatele fiecarei miscari se afla ore intregi de repetitii, dureri de picioare, transpiratie si efort sustinut.”
Pentru machiajul celor 20 de tineri s-a muncit ore in sir, caldura de afara a pus reale probleme stilistilor care au cautat cea mai buna solutie pentru ca filmarea sa iasa perfect.
Corina Hera, make-up artist la “Pariu cu viata” spune ca efortul a fost mare iar rezultatul, unul foarte bun.Pentru machiajul realizat la secventa de dans Nirvana, au muncit 3 persoane Afara era din ce in ce mai cald si asta ne putea creea problem. A fost nevoie de produse de make up speciale si de multa rabdare. Intr-un final cei din La-La Band” au fost mai usor de machiat si mai greu de demachiat”, marturiseste amuzat make-up artistul serialului “Pariu cu viata”.
Repetitiile sunt solicitante si pentru coregrafa Victoria Bucun care munceste, zi de zi, cateva ore pentru ca tinerii din “La-La Band” sa-si insuseasca miscarile de dans.
“Sunt tineri foarte talentati si mai ales foarte dedicati. Iubesc muzica, o simt, asa ca dansul pentru ei este o distractie. Am repetat mult pentru stomp, apoi pentru secventa numita de noi “nirvana”, un dans un pic altfel, cu ei costumati si machiati, un dans care ar trebui sa-i surprinda pe telespectatori. Daca as putea le-as da tuturor nota 10 pentru pasiune, pentru temperament si pentru rapiditatea cu care invata fiecare miscare”, povesteste Vica.
Din 12 septembrie, luni de la 20.30, la Pro Tv, telespectatorii vor fi purtati intr-o alta lume si  vor putea urmari, in “Pariu cu viata”, coregrafii exceptionale, dificile, executate de tinerii membri ai trupei “La-La Band”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu