marți, 6 septembrie 2011

S-a filmat genericul pentru Pariu cu viaţa pe posul Basarab

Peste 12 ore de filmare, peste 100 de litri de motorina consumati, o echipa numeroasa, 20 de tineri entuziasmati, claxoane si aplauze in plina zi, toate  acestea s-au intamplat la filmarile pentru genericul serialului pentru toate generatiile “Pariu cu viata”, care debuteaza la Pro Tv din 12 septembrie.
Intreaga echipa a fost prezenta pe platourile de filmare la ora 7 dimineata, pregatita pentru o zi lunga si frumoasa. Filmarile au inceput intr-un garaj, unde Bubu descopera o pereche de tobe. Bubu Cernea marturiseste ca, de fiecare data cand vede o pereche de tobe, se simte la ca doi ani cand a primit in dar primele lui tobe profesioniste.“Imi amintesc si acum darul pe care l-am primit in copilarie, cand ai mei si-au dat seama de pasiunea meu pentru tobe. A fost minunat ca, la genericul pentru “Pariu cu viata”, eu sa fiu cel care gaseste, ascunse intr-un garaj, o perecehe de tobe. Am simtit aceeasi bucurie precum cea din copilarie”, spune Bubu.
Ziua era abia la inceput, iar actiunea a continuat pe podul Basarab, la primele ore ale diminetii, spre uimirea celor care tranzitau zona. Camionul in care erau membrii “LaLa Band” a fost, deseori, insotit de soferii care incetineau curiosi sa vada ce fac tinerii veseli si plini de energie. ”A fost minunat sa ne plimbam prin oras si sa vad ca oamenii reactioneaza pozitiv la piesa noastra si la energia de care dadeam dovada. A fost intr-adevar foarte cald, dar am ras cum n-am ras niciodata... Glumele au curs si a ramas o amintire pe cinste. Plus ca n-am mai mers niciodata intr-o camioneta in aer liber, cu un tobosar insetat, precum Bubu, drept lider”, spune amuzata Sore, interpreta Sarei in “Pariu cu viata”.
Piesa de pe genericul serialului se numeste “Avem acelasi vis”, este compusa de Ionut Radu si interpretata de “LaLa Band”. Alina Eremia, protagonista serialului pentru toate generatiile difuzat de Pro TV s-a indragostit de melodie la prima…auditie. ”Am mers in studio sa inregistram piesa de pe generic si mi-a placut de la prima nota. Este o melodie foarte frumoasa, care cu siguranta va ajunge la inima telespectatorilor”, spune Alina.
Pentru Dorian Popa, interpretul lui Andrei Anghel, filmarile pentru genericul serialului “Pariu cu viata” au fost foarte solicitante. ”Era foarte cald, cred ca peste 35 de grade, cred ca am baut tone de apa. Pentru noi insa a fost o zi perfecta fiindca ne-am simtit extraordinar, ne-am distrat, ne-am bucurat de reactia oamenilor care ne-au si aplaudat. Indicatiile regizorale erau foarte stricte si nu aveam voie sa ne miscam prea mult. Asta a fost un nou prilej de amuzament pentru noi toti”, spune protagonistul serialului “Pariu cu viata”.
Filmat in Bucuresti, pe podul Basarab si pe soseaua Kisselef, genericul productiei “Pariu cu viata”, serial ce va fi difuzat din 12 septembrie, la Pro Tv este unul plin de culoare si energie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu