luni, 5 septembrie 2011

Stirea de la prima ora!Azi incepe "Narcisa: Iubiri nelegiuite" cu multi actori noi in distributie


Dupa doua sezoane de emotie si suspans, incepand cu 5 septembrie, telenovela Narcisa Salbatica asteapta telespectatorii Antena 1 sa se lase cuceriti din nou de autenticitatea si frumusetea povestilor sale de iubire. Surprizele nu vor intarzia sa apara nici in acest nou sezon al indragitului serial care isi va surprinde publicul cu scene inedite, intriga, mister si situatii in care destinul va fi cuvantul cheie. Pe langa scenariul deosebit, Narcisa - Iubiri nelegiuite va oferi publicului si sansa de a cunoaste noi personaje si bineinteles, noi actori cu povesti de viata interesante.   Luni, 5 septembrie, cel mai urmarit serial din Romania se va difuza la Antena 1 de la 20.20, iar de marti, 6 septembrie, telespectatorii vor putea urmari serialul de la 22.00.Magda Catone, Serban Ionescu, Adriana Trandafir sunt doar cateva dintre numele mari care vor veni pe platorile de filmare ale telenovelei. Alaturi de acesti actori romani de exceptie, vor da viata unor personaje deja consacrate ale serialului si Alina Puscas, Gabriel Dutu, Andrei Aradits, Antonia Ionescu, Vladimir Draghia si Ilinca Vandici. Surprizele nu se opresc insa aici. Zece actori noi vor face parte in acest sezon din echipa Narcisa - Iubiri nelegiuite.

Alexandru Ion este absolvent U.N.A.T.C „I.L. Caragiale” Bucuresti, sectia actorie si al unui masterat in Arta actorului, tot in cadrul U.N.A.T.C. Alexandru are experienta atat in zona rolurilor de teatru, cat si al celor de scurt sau lung-metraj. De asemenea, tanarul a cochetat si cu activitatea de regizor, dar si de prezentator de eveniment. Alexandru este si presedinte al Asociatiei Culturale T.E.T.A, director de eveniment si fondator al Festivalului National de Teatru Tanar „Ideo-Ideis”. Abilitatile sale se extind si in domeniul dansului, scrimei, luptelor scenice,  magiei si prestidigitatiei.

 Ioana Picos a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, S.N.S.P.A si este studenta in anul III la Facultatea de Arte (sectia Teatru – Artele Spectacolului) in cadrul Universitatii „Spiru Haret”. Ioana a jucat intr-o serie de piese de teatru, filme si reclame si a avut roluri in doua alte telenovele romanesti si un sitcom. 

Denis Stefan este absolvent al Facultatii de Drept, Universitatea „Romano-Americana”, dar si al sectiei de actorie din cadrul Facultatii de Teatru si Film, Universitatea „Hyperion”. Pe parcursul timpului, Denis a obtinut roluri atat in filme de lung metraj romanesti, cat si internationale, in Romania fiind mai ales cunoscut pentru numeroasele sale aparitii in serialele tip telenovela autohtone. Pe langa pasiunea pentru actorie, Denis are ca hobby-uri artele martiale ecvestre, fitness-ul si jogging-ul.

Alma Bechet este studenta la U.N.A.T.C Bucuresti si a avut pana in prezent atat aparitii in piese de teatru cat si intr-o serie de scurt-metraje, videoclipuri si reclame. In ceea ce priveste activitatea extraprofesionala, Alma a practicat de-a lungul timpului diverse sporturi printre care si tenis de camp, inot, schi alpin, alpinism, activitati speologice si patinaj. Hobby-urile Almei sunt variate incluzand fotografia si desenul abstract. 

Daniel Popa a absolvit cursurile U.N.A.T.C Bucuresti, sectia actorie. Daniel are experienta atat in roluri de film, in tara (Bucuresti, Piatra Neamt) si in strainatate (New York, Rotterdam, Londra), cat si de teatru, jucand in piese puse in scena la Teatrul Bulandra, Teatrul Odeon si Teatrul Act din Bucuresti, dar si in piese jucate la New York sau Berlin. 

Andrei Rosu este masterand in cadrul U.N.A.T.C „I.L. Caragiale” Bucuresti si pana in prezent a avut aparitii atat pe scene de teatru, cat si in fata camerelor de filmat, jucand in diverse filme romanesti. Andrei este de asemenea familiarizat cu rolurile de telenovela, tanarul actor fiind prezent pe platourile de filmare ale unor seriale romanesti de acest tip. Aptitudinile sale vizeaza  dansul (breakdance), sportul (handbal, baschet, fotbal), skateboarding-ul, luptele scenice, cascadoria, muzica (pian si chitara), inotul, dar si  prestidigitatia si iluzionismul.  

Roxana Caraiman a absolvit Colegiul de Arta „Octav Bancila” din Iasi si este in prezent studenta la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iasi, sectia Arta Actorului. Pe langa actorie, dansul este una dintre cele mai mari pasiuni. 

Gina Maican a absolvit Facultatea de Economia Turismului Intern si International si Facultatea de Studii Economice Europene in cadrul Universitatii „Romano-Americane” si are un master in Managementul si Marketingul Organizatiei, cursuri urmate tot in cadrul Universitatii „Romano-Americane”. A lucrat ca PR Representative, reporter, dar a acumulat experienta si in domeniul televiziunii concurand in cadrul emisiunii „Next Diva” de la Euforia TV. Ulterior, Gina a fost co-prezentatoare a emisiunii editie speciala „Euforia TV 5 ani”. Gina Maican a facut primii pasi in televiziune ca asistenta de prezentare in cadrul emisiunii „Secret Talent” – Antena 1. Hobby-urile ei sunt schi-ul, dansul si modellingul. 

Anca Dinicu este studenta la U.N.A.T.C „I.L. Caragiale” Bucuresti, sectia  actorie. Pe langa actorie, Anca are aptitudini si in zona dansului, fie el sportiv, contemporan, clasic sau chiar popular. Hobby-urile ei sunt inotul, dansul, pescuitul si scrima.  

Alaturi de aceasta echipa de tineri actori va veni pe platourile de filmare si binecunoscuta actrita Adriana Trandafir, intr-o ipostaza puternica, dar controversata. Actrita va interpreta rolul unei mame tiranice, a carei iubire se manifesta uneori in moduri extrem de violente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu