luni, 20 septembrie 2010

Adela Popescu la Dansez pentru tine

Adela Popescu, actrita din telenovela “Iubire si onoare”, de la Acasa, va concura in cel de-al zecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” care va incepe de la jumatatea lunii octombrie, la Pro Tv. Cu un look nou, foarte sexy, Adela Popescu a acceptat propunerea de a participa in noua competitie a visurilor atat din placerea de a dansa, cat si din bucuria gandului ca ar putea schimba in bine destinul unui om necajit: “Este pentru prima oara cand simt ca tot ce am acumulat in acesti ani de munca poate fi in mod real util cuiva”, declara actrita.
Adela va intra cu dedicare intr-o lume pe care a urmarit-o cu atentie pana acum si pe care a admirat-o atat din culise, cat si din fata televizorului: “Realmente sunt fan al emisiunii „Dansez pentru tine”, iar in pauzele de masa dintre filmari invariabil eram in platoul unde se faceau repetitiile pentru emisiune. Admiratia este si mai mare stiind cat se mult se munceste pentru acei oameni care lupta pentru o viata mai buna.”
Indragostita de mica de muzica si dans, Adela a participat alaturi de fratele ei in calitate de spectator la toate competitiile importante de dans sportiv din Romania si chiar daca nu a urmat niciodata cursuri profesioniste, simte ca si-ar putea exprima foarte bine creativitatea prin dans. Chiar daca promite sa-si canalizeze intreaga atentie si energie in lupta pentru transformarea visului partenerului sau in realitate, Adela are mari emotii la toate stilurile de dans din concurs: „Mi-e frica de toate dansurile, insa prefer sa nu ma gandesc la asta, nu mi se pare constructiv. Mai importanta este determinarea mea si echipa perfecta pe care sper sa o fac impreuna cu coregraful si partenerul meu.”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu