marți, 28 septembrie 2010

Cabral a spus totul despre viitoarea nuntă în direct la Pro FM

Luni seara, Dj-ii Greeg şi Marius Onuc au avut ca temă a orei comune de emisiune “The Hit Factory”, la ProFM “cîţi bani ai de dat şi cui”, parafrazind celebra piesă a lui Smiley. Pe lîngă ascultătorii care au intrat în direct, Dj-ii de la ProFm au avut şi un invitat special. Cei care au fost pe recepţie la ora 21.30, din toată România, au ascultat o discuţie savuroasă între Greeg, Marius şi Cabral, prezentatorul emisiunii “Poveştiri de noapte” de la ACASĂ şi interpretul lui Thierry, în serialul “Moştenirea”, care va începe la ProTv de luni, de la ora 22.15.

După ce a precizat că la capitolul datorii ar trece cîteva credite pe care le-a făcut “ca orice om normal şi responsabil”, Cabral a răspuns întrebărilor colegilor săi, în direct la ProFM, despre cum merg pregătirile de nuntă cu iubita lui, Andreea Pătraşcu, şi despre ce se va întîmpla în noul serial - “Moştenirea”. Amuzat de întrebarea lui Greeg dacă şi-a găsit déjà costumul pentru căsătorie, Cabral a răspuns cu mult umor:
La mine este o datină pentru că, nu-i aşa, partea africană este mai puternică, mă îmbrac în frunze de nucă de cocos şi banane proaspete J”, a răspuns vedeta. Şi pentru că a venit vorba de nuntă, Greeg şi Marius s-au autoinvitat, iar Cabral le-au spus că sînt de fapt chiar primii pe lista.

Dacă tot l-am văzut darnic şi cu dare de mînă şi mai ales dacă sîntem primii invitaţi de pe listă, ne-am propus să-i dăm iama în sarmale şi să îi furăm mireasa, ca să ne alegem şi noi cu un ban cinstit. Iar în privinţa cadoului, ne gîndim încă de pe acum să îi luăm o găleată cu cocoşei de aur, să îl ajute să strălucească în rolul din serial”, declară Greeg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu