miercuri, 22 septembrie 2010

Adela Popescu, Mădălina Drăghici, Diana Dumitrescu au filmat pentru grafica postului Acasă

In prima luna de toamna ACASA aduce in dar telespectatorilor o grafica inedita, cu povesti celebre ale copilariei adaptate in varianta moderna. Lupul cel rau din “Scufita Rosie” se transforma intr-un baiat dur, calare pe un motor alb, care o fura pe Scufita (Diana Dumitrescu). Adela Popescu este o Cenusareasa moderna si sexy, care lucreaza intr-un bar si care reuseste sa-l cucereasca pe printul cel frumos (Razvan Fodor), cel pe care-l doresc toate femeile. “Mi-a placut foarte mult ideea regizorului, modul in care a vazut el povestea mea. Am jucat o Cenusareasa extrem de moderna, imbracata in hainele unei barmanite sexy. La filmare trebuia, la final de poveste, sa ma sarut cu Razvan Fodor, cel care era printul fermecator, iar noi, de cate ori ne apropiam, radeam. La un moment dat regizorul a venit si ne-a explicat pas cu pas, ce trebuie sa facem. El credea ca noi nu am inteles in timp ce noi ne amuzam, de fapt, de situatie”, spune Adela.
Cea de-a doua poveste i-a avut ca protagonisti pe Ioana Maria Moldovan, Mircea Solcanu si Cabral. Prezentatoarea “Povestirilor adevarate” a intrat foarte repede in rolul unei tinere mirese care-si paraseste mirele (Mircea Solcanu) in fata altarului pentru a fugi cu cel pe care-l iubeste (Cabral).

Madalina Draghici, Cristina Ciobanasu si Radu Valcan au jucat perfect rolurile din adaptarea povestii lui Aladin. Madalina, o tanara care viseaza cu ochii deschisi la un duh, a fost amuzata de rolul pe care l-a interpretat.” Pentru mine este prima data cand filmez pentru grafica de post si nu stiam exact ce inseamna asta. Mi-am amintit de copilarie, cand eram fascinata de basmul cu Alladin”, spune protagonista din telenovela “Iubire si onoare”, difuzata ACASA, de luni pana joi, de la ora 20.30.
Diana Dumitrescu si Augustin Viziru sunt protagonistii unui basm celebru adaptat insa la vremurile noastre: Scufita Rosie. Intr-un decor special amenajat pentru aceasta filmare, Diana a purtat hainele unei scufite foarte sexy iar Augustin Viziru a turat de cateva ori motorul unei motociclete pe care si-ar fi dorit sa o poata lua acasa.
Toate aceste povesti moderne cu personaje care au luminat copilaria, puse in scena de un regizor de marca, Manu Kadosh, ii vor incanta pe telespectatorii ACASA din aceasta toamna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu