joi, 30 septembrie 2010

Mary-Louise Parker urăşte reţelele de socializare

Mary – Louise Parker, câştigătoarea Globului de Aur pentru serialul „Ierburi” de la Pro Cinema, din fiecare sâmbătă după filmul de la CineTePrinde, nu vrea să audă de bloguri sau reţele de socializare, pentru ca se teme de insulte.
Actriţa refuză cu desăvârşire să îşi facă un cont pe vreuna din reţelele de socializare de pe Internet, deoarece este mult prea sensibilă pentru a face faţă remarcilor răutăcioase care ar putea fi postate la adresa ei. Mary-Louise Parker evită să citească articolele online despre ea, pentru că încearcă să uite comentariile negative şi este convinsă că viaţa ei este mult mai bună tocmai pentru că nu foloseşte Internetul. „Aş ţine minte numai insultele şi m-ar urmări întreaga zi”, a declarat starul din Ierburi” pentru Wall Street Journal. „Nu aş intra pe bloguri nici dacă m-ai plăti acum, pe loc, cu 100.000 de dolari. De fapt, este doar un forum pe care oamenii pot să fie răi şi alţii să îi asculte. Nu intru nici pe Twitter, MySpace, sau Facebook”.
Pentru că se teme atât de mult de criticile negative, actriţa refuză să vadă orice orice avantaje i-ar aduce prezenţa ei pe reţelele de socializare. „Nu vreau să am nicio conversaţie culturală”, spune hotărâtă Mary-Louise Parker.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu