joi, 30 septembrie 2010

Elizabeth Gutierrez abia rezistă scandalului în care e implicat iubitul ei

Elizabeth Gutierrez, actriţa din „Cealaltă faţă a Analiei”, difuzată ACASĂ de luni până joi de la orele 21.30, spune că numai credinţa în Dumnezeu îi dă putere să reziste în scandalul în care logodnicul ei, William Levy este implicat.
După ce Levy a fost dat în judecată de o minoră pentru agresiune sexuală, viaţa lui Elizabeth Gutierrez a fost dată peste cap, iar actriţa este de părere că situaţia este foarte complicată, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, vor reuşi să meargă mai departe. „Adevărul este că nu e  uşor deloc, dar o să trecem şi peste asta. Credem în Dumnezeu şi mergem înainte”, a declarat Elizabeth Gutierrez într-o emisiune de televiziune. Din motive profesionale, actriţa nu poate comenta mai multe despre scandalul sexual în care tatăl celor doi copii ai ei este implicat, dar în viitor îşi doreşte să spună întregul adevăr.
La rândul lui, nici William Levy nu a dorit să ofere mai multe detalii despre procesul care se desfăşoară la un tribunal din Los Angeles, în urma sfaturilor avocatului său, dar şi el este de părere că ajutorul divin este de partea lui. Spre deosebire de Elizabeth Gutierrez, actorul a declarat că totul în viaţa lui merge foarte bine. „Sunt liniştit şi mulţumită lui Dumnezeu muncim şi suntem fericiţi cu familia noastră”, spune William Levy.
William Levy şi Elizabeth Gutierrez, care a studiat o vreme într-o şcoală de călugăriţe, au o relaţie sentimentală de şapte ani, după ce s-au cunoscut la Miami într-un reality show. Unele zvonuri spun că cei doi ar fi avut planuri să se căsătorească în luna decembrie, dar presupusa infidelitate a lui William Levy i-a făcut pe cei doi să îşi amâne planurile.

2 comentarii:

  1. eu una nu las crede pe william levy de asa ceva ii iubesc mult pe el si sotia l;ui sunt o mare fana mam uitat lka toate telenovelele in care ei au jucat ii iubesc si sa aibe incredere unul in celalalt si in dumnezeu adevarul va iesi la iveala va pooopa mada

    RăspundețiȘtergere
  2. Creo que no deje un gravamen Guillermo de algo que me encanta tanto en lo que él y su madre, esposa, y es un gran fan de ver telenovelas en la que todos jugaron y le encantaba tener confianza unos en otros y en Dios la verdad saldrá a la el sacerdote se revelan mada

    RăspundețiȘtergere