miercuri, 15 septembrie 2010

Thalia şi Maite Perroni revin Acasă

Sunt din Romania, de la Hollywood, din Mexic sau Brazilia. Sunt cele mai frumoase povesti de iubire pe care ACASA le ofera telespectatorilor sai din aceasta toamna. 20 septembrie este ziua unei mari premiere - cel mai asteptat proiect al toamnei, telenovela “Iubire si onoare” va avea marele debut de la ora 20.30.
Intr-o editie speciala, luni, 20 septembrie, de la ora 19.30, “Povestirile adevarate” si site-ul www.acasatv.ro, vor transmite imagini de la evenimentul de lansare cu presa si interviuri la cald de pe covorul rosu cu actorii care se pregatesc de primul episod al telenovelei “Iubire si onoare”. Imediat dupa editia speciala a “Povestirilor”, de la ora 20.30, ACASA are marea premiera “Iubire si onoare”, o productie plina de exotism care spune povestea de dragoste imposibila dintre o romanca (Madalina Draghici) si un seic arab (Radu Valcan). De luni pana joi, de la ora 20.30, prima telenovela romaneasca filmata si difuzata full HD va spune o poveste despre o iubire care are de infruntat prejudecatile si resentimentele a doua lumi: orientala si europeana.

“Rosalinda”, cea mai urmărită telenovelă în Europa şi Asia revine pe micile ecrane miercuri, 29 septembrie, de la ora 16.30, la cererea telespectatorilor. După ce a cucerit milioane de telespectatori din România şi lumea întreagă alături de RBD în telenovela “Rebelde” şi după un prim rol principal de succes în “Iubire cu chip rebel”, Maite Perroni va veni ACASĂ în producţia “Mi Pecado”, pentru care actriţa interpretează şi melodía de generic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu