joi, 23 septembrie 2010

Pentru rolul din „Narcisa Sălbatică”, Alina Puşcaş a învăţat să joace fotbal

Ca orice rol, cel pe care Alina Puşcaş îl va juca în telenovela „Narcisa Sălbatică”, o confruntă pe tânăra actriţă cu mari încercări. Pentru că personajul său are un caracter mai băieţos, Alina va trebui să facă tot posibilul pentru a-i da viaţă într-un mod cât mai realist. Aşa că s-a apucat să înveţe fotbal. 
Mai întâi actriţa s-a acomodat cu terminologia şi regulile jocului şi apoi s-a lansat în lupta pe teren. Narcisa, personajul ei, este o fată din provincie care deşi nu dispune de o situaţie financiară bună a învăţat să trăiască viaţa cu intensitate. Orfană de mamă şi lipsită de protecţia tatălui ei, Narcisa a trebuit să-şi poarte singură de grijă. Deşi afişează reacţii uneori dure, Narcisa ascunde de fapt o sensibilitate aparte.
Cu toate că fotbalul nu i-a stârnit până acum interesul, Alina Puşcaş este o fire activă cu pasiune pentru sport la fel ca şi colegul ei de platou, Gabriel Duţu, personajul masculin principal din telenovelă. Gabriel Duţu are o gamă foarte variată de interese în ceea ce priveşte sportul: scufundări, înot, culturism, sky pe apă, echitaţie, arte marţiale, motociclism, alpinism. De asemenea, Gabriel a obţinut licenţa de cascador de la United Stuntman Association, Seattle, USA. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu