sâmbătă, 18 septembrie 2010

In culisele Sortilegio la Cristina Show

Intreaga distribuţie revine pe micile ecrane într-o ediţie specială Cristina Show cu actorii din “Predestinaţi”, astazi de la orele 17.30 pe postul Acasa.
William Levy, Jacqueline Bracamontes, Gabriel Soto, David Zepeda şi restul actorilor din telenovela care a fascinat publicul de ACASĂ intră în studioul Cristinei pentru a povesti cele mai amuzante întâmplări de pe platourile de filmare şi pentru a divulga câteva secrete picante din spatele camerelor de luat vederi. Daniela Romo le va spune telespectatorilor unde are Gabriel Soto ascuns cel mai îndrăzneţ tatuaj. Chantal Andere revine cu o silueta de invidiat după ce a născut. Actriţa va vorbi despre iubiţii ei din telenovelă, Julian Gil şi Marcelo Cordoba şi va povesti cum a reacţionat soţul ei când i-a urmărit scenele incendiare de amor din telenovelă.
Telespectatorii îl vor putea descoperi pe David Zepeda aşa cum este el în realitate, în ediţia specială Cristina Show cu actorii din “Predestinaţi”, complet diferit de personajul său, Bruno, din telenovelă. Mai mult, Jacqueline Bracamontes, David Zepeda şi Daniela Romo vor povesti cum William Levy se transformă într-un “lup feroce” pe platourile de filmare atunci când îi este foame şi îl vor imita pe acesta, stârnind hohote de râs. Gabriel Soto va povesti despre cel mai important rol din viaţa sa de până acum, cel de tată, iar fanii actorului o vor putea cunoaşte în emisiune şi pe fetiţa acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu