miercuri, 15 septembrie 2010

Totul despre povestea din 7 Păcate

De azi, o nouă poveste braziliană va avea marea premieră Acasă, “7 păcate” (“Sete Pecados”) şi va fi difuzată de luni până joi de la orele 23.30, iar în serile de weekend de la orele 22.30.
Dr. Flavio, un arheolog bogat, are o aventură amoroasă cu fiica unei angajate. El este însurat şi are o fată, pe nume Beatriz (Priscila Fantin). Arheologul pleacă într-o expediţie pentru a găsi urmele unei civilizaţii antice, dar are loc un accident, iar Flavio este declarat decedat. Totuşi, trupul lui un a fost găsit.
Ani mai târziu, Beatriz a devenit moştenitoarea întregii lui averi. Ea este frumoasă, tânără, bogată, dar foarte încăpăţănată, iar viaţa ei este o eternă căutare a plăcerii. Într-o zi, se întâlneşte cu un fost coleg de liceu pe nume Dante (Reynaldo Gianecchini), un taximetrist, om simplu, dar foarte cinstit. Într-un moment de criză, Dante îi oferă lui Beatriz ceea ce nu a avut niciodată, un ajutor dezinteresat. Ea flirtează cu el, dar Dante nu este interesat.
Rănită în orgoliu, Beatriz se îndrăgosteşte de Dante, deşi nu vrea să recunoască. Atunci, ea se hotărăşte să facă orice pentru a-l cuceri. Beatriz îl întâlnelşte pe Barao (Ailton Graca), un guru care are relaţii cu o societate secretă, condusă de misterioasa Agatha (Claudia Raia), iar fata îşi vinde sufletul pentru a fi cu Dante. Totuşi, Barao îi spune că dacă îşi doreşte să fie iubita lui Dante, atunci ea trebuie să îl schimbe. Dacă Dante va comite cele şapte păcate capitale, Invidia, Mânia, Trufia, Trândăvia, Lăcomia, Avariţia şi Desfrâul, atunci va fi al ei.
Totuşi, Dante este un bărbat cu un suflet nobil şi sincer, căsătorit cu Clarice (Giovanna Antonelli) şi are doi copii, Isabel şi Laerte, pe care îi iubeşte din toată inima. Societatea secretă are însă un scop ascuns. Tatăl lui Beatriz i-a lăsat acesteia moştenire toată averea şi o statuetă misterioasă, iar Agatha vrea să pună mâna pe acestea. Pentru a le fura, ea trebuie să o manipuleze pe Beatriz, iar pasiunea ei pentru Dante este cea mai uşoară cale.
Oamenii învaţă, totuşi, din greşeli, iar Custodia (Claudia Jimenez), un înger venit din rai să o protejeze pe Beatriz, speră ca acest lucru să fie valabil şi pentru aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu