miercuri, 15 septembrie 2010

Tania Budi şi Alina Puşcaş din Narcisa Sălbatică îi inspiră pe copiii talentaţi

Luni, 13 septembrie 2010, in Gradina Valorilor Romanesti, copiii Centrului de Excelenta Dan Voiculescu au participat la un atelier de creatie cu tema „Narcisa Salbatica”. Acestora li s-au alaturat Tania Budi si Alina Puscas, cele pe care telespectatorii le vor putea vedea incepand de luni, 20 septembrie, de la ora 20.00, in telenovela Narcisa Salbatica, la Antena 1.
  Cei mai talentati copii ai centrului de excelenta Dan Voiculescu au fost invitati la inceputul acestei saptamani sa isi exprime creativitatea in cadrul unui workshop in Gradina Valorilor Romanesti, din Parcul Copilului. Atelierul de creatie a avut ca tema <<narcisa>>, motiv pentru care tinerilor li s-au alaturat Tania Budi si Alina Puscas. 
 Viitori artisti le-au aratat celor doua actrite lucrarile realizate pana acum si, pret de doua ore, au incercat sa exprime propria viziune asupra reprezentarii Narcisei salbatice, explicandu-le Taniei si Alinei semnificatia lucrarilor lor, precum si tehnica de lucru folosita. Unii au modelat, alții au pictat sau gravat, insa toti s-au bucurat in egala masura de atentia celor doua invitate.
          Tania Budi, despre care se stie deja ca indrageste foarte mult copiii, a incercat chiar sa modeleze alaturi de unul dintre membrii Clubului de Excelenta, in vreme ce unul dintre veteranii clublului i-a explicat Alinei diferentele dintre mai multe tehnici de gravura.  Protagonista Narcisei Salbatice s-a simtit foarte bine in mijlocul copiilor, astfel ca, la final, nu voia sa mai plece, cu toate ca trebuia sa se intoarca la filmarile pentru telenovela.

Telenovela Narcisa Salbatica va avea premiera luni, de la ora 20.00, la Antena 1. Din distributia  serialului fac parte, pe langa Alina Puscas si Tania Budi, Magda Catone, Draga Olteanu Matei, Gabriel Dutu, Nicole Dutu, Cristi Popa, Vladimir Draghia si Ion Haiduc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu