joi, 16 septembrie 2010

Ce seriale vom vedea la AXN în octombrie


Daune şi interese / Damages – sezonul 2
Din 4 octombrie, în fiecare luni, de la ora 21:00, câte două episoade
Cu: Glenn Close, Rose Byrne, Ted Danson, William Hurt, Timothy Olyphant
US, dramă/ thriller, 2009

Serialul urmăreşte turbulentele vieţi ale lui Patty Hewes (Glenn Close), cel mai bun avocat pledant al ţării, şi a ambiţioasei sale protejate Ellen Parsons (Rose Byrne). După uriaşa victorie împotriva miliardarului Arthur Frobisher (Ted Danson), Patty Hewes are lumea legală la picioare. Gândindu-se la următoarea ei mişcare, Daniel Purcell (William Hurt), un om din misteriosul trecut al lui Patty, revine în viaţa ei cu o nouă provocare legală. Un caz de aparentă crimă domestică ajunge la cele mai înalte niveluri ale puterii, căci Patty scoate la iveală o conspiraţie. În acelaşi timp, Ellen vrea s-o distrugă pe Patty – a acceptat să fie informatorul FBI-ului, care o anchetează pe Patty şi firma sa. În timp ce Patty scoate la iveală misterul lui Daniel Purcell, ea trebuie să facă faţă şi terenului minat dinăuntrul şi din afara biroului ei.

Hawthorne – Sezonul 1
Din 27 octombrie, în fiecare miercuri, de la ora 22:00
Cu: Jada Pinkett Smith, Michael Vartan
SUA, dramă, 2009

Asistenta medicală-şefă Christina Hawthorne (Jada Pinkett Smith) care lucrează la Spitalul Richmond Trinity face faţă atât provocărilor meseriei cât şi fiicei sale adolescente pe care o creşte singură. Între slujbă şi familie, abia are timp pentru ea însăşi şi îi este greu să se descurce, dar ştie că asta este datoria ei. Este ceea ce face un erou.

Viitorul începe azi / Early edition – sezonul 1
Din 13 octombrie, de luni până vineri, de la ora 18:00
Cu: Kyle Chandler, Fisher Stevens, Shanesia Davis-Williams
US, acţiune/ dramă, 1997

Kyle Chandler îl interpretează pe Gary Hobson, un agent de bursă rămas fără slujbă care nu dă mare atenţie pisicii galbene şi ziarului Chicago Sun-Times ce apar într-o zi la uşa sa. Asta până când realizează că data ziarului este greşită. Ziarul este din ziua următoare, iar articolele sale sunt despre lucruri care nu s-au întâmplat încă. Când pisica şi ziarul apar mai multe zile la rând, Gary realizează că i s-a oferit incredibila ocazie de a vedea în viitor. Ar putea face o avere pe piaţa de acţiuni, sau ar putea preveni tragediile. Fisher Stevens este prietenul cel mai bun al lui Gary şi speră să folosească ziarul pentru propriul său câştig. Shanesia Davis-Williams o interpretează pe colega lui nevăzătoare şi în acelaşi timp, conştiinţa acestui trio. Ea îl încurajează pe Gary să îşi folosească darul pentru a face bine celor din jur.

Călători din preistorie / Primeval – Sezonul 2
Din 3 octombrie, în fiecare weekend, de la ora 11:00
Cu: Douglas Henshall, Juliet Aubrey, James Murray
UK, acţiune/ aventură, 2008

La sfârşitul primei serii, Cutter s-a întors datorită unei anomalii şi a găsit lumea la fel, cu o singură diferenţă însă – Claudia dispăruse. Oare acţiunile lui Cutter din trecut au schimbat viitorul? Sau s-a întors de fapt în prezentul greşit? Toţi par nepăsători la grijile lui Cutter. Exact când ajunge să accepte pierderea, face o descoperire şocantă în momentul în care un nou recrut, Jenny Lewis soseşte…Între timp, anomaliile inexplicabile continuă să sfâşie timpul, cauzând haos în prezent. Echipa se confruntă cu o familie de păsări răpitoare ucigaşe ce terorizează o alee de bowling, cu viermi carnivori uriaşi, cu un tigru cu dinţii ca nişte săbii, cu scorpioni uriaşi ce reprezintă o ameninţare mare pentru o fetiţă curioasă şi cu mamifere amfibiene din viitor – parţial morse, parţial oameni. La fel de periculoşi sunt şi trădătorul din echipă şi capcana mortală pregătită pentru ei.

Călători din preistorie / Primeval – Sezonul 3
Din 30 octombrie, în fiecare weekend, de la ora 11:00
Cu: Douglas Henshall, Juliet Aubrey, James Murray
UK, acţiune/ aventură, 2009

Jason Flemyng şi Laila Rouass se pregătesc să lucreze alături de echipa lui Cutter, interpretându-i pe Danny Quinn, un poliţist rebel atras în mister de către moartea fratelui său şi egiptologul Sarah Page. Confruntându-se cu o menajerie crescândă de terori ce vin din trecut şi viitor, echipa primeşte primul ei bodyguard sub forma curajosului căpitan Becker, şef al forţelor de securitate ARC. Încâ plângând moartea lui Stephen şi cunoscând acum profunzimea trădării lui Helen, Nick Cutter trebuie să lupte ca să îşi convingă echipa să continue ceea ce au început. Dar pe măsura ce anomaliile continuă să fie o serie neîntreruptă de ameninţări, sarcina pe care o au pare aproape imposibil de îndeplinit.

Largo Winch – Sezonul 2
Din 28 octombrie, de luni până vineri, de la ora 15:00
Cu: Paolo Seganti, Sydney Penny
Franţa, acţiune, 2002

Un serial de aventuri plin de pericole, intrigă şi romantism ce au loc în incitanta lume a finanţelor internaţionale, a manevrelor politice şi a spionajului. Frumosul, tânărul şi plăcutul Largo e un erou de acţiune modern care transcede stereotipurile. Ca urmare a morţii suspecte a tatălui său, Largo se trezeşte aruncat, fără voie, în mijlocul unei lumi complexe despre care nu ştie prea multe. Fiind moştenitorul Grupului W, un colosal imperiu financiar, Largo îşi vede viaţa transformată într-o serie de aventuri pe care le-ar invidia chiar şi James Bond. Singura problemă este că nu ştie în cine să aibă încredere şi cine îi e inamic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu