joi, 16 septembrie 2010

Cel de-al treilea sezon din Poza la minut vine la Pro Cinema

Din 29 septembrie, cel de-al treilea sezon al serialului “Poza la minut” (“Just shoot me!”) debuteaza la Pro Cinema. In fiecare miercuri si joi, de la ora 21:00, protagonistii acestui serial de sase ori nominalizat la premiul Emmy si de sapte ori la premiul Globul de Aur vor aduce in fata telespectatorilor Pro Cinema tot tumultul, isteria, aventura si intimplarile comice care se petrec zi de zi in redactia unei reviste de moda.
Desi la inceput a acceptat oferta de a lucra pentru “Blush”, revista de moda a tatalui sau, doar de nevoie, in cel de-al treilea sezon, telespectatorii o vor descoperi pe Maya Gallo (Laura San Giacomo) lucrind zeloasa, in calitate de editor, la revista, cu atit mai mult cu cit se pare ca nu mai este tinta ambitiilor egoiste ale celorlalti angajati si nici Jack nu-si mai baga nasul in treburile ei ca alta data.
Finch (David Spade) are de cind se stie o fantezie pe care ar dori sa o transpuna in realitate: sa-i aranjeze Mayei o intilnire cu o alta femeie. Insa pina sa puna in aplicare planul, convinge el un supermodel sa accepte o invitatie la cina si, din vorba in vorba, ajung sa se logodeasca si sa puna serios nunta la cale. Nici tatal lui Finch nu se lasa mai prejos decit fiul si incepe sa se intilneasca cu Nina (Wendie Malick).
Printre guest starurile care pot fi vazute in cel de-al treilea sezon al serialului “Poza la minut” se numara Robert Goulet, Rebecca Romjin-Stamos si Mark Hamill.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu