luni, 20 septembrie 2010

Stirea de la prima ora! Azi incepe Iubire si Onoare

“Iubire si onoare”, productia MediaPro Pictures care va fi difuzata ACASA, din 20 septembrie, de luni pana joi de la ora 20.30, spune povestea unei iubiri adevarate care are de infruntat prejudecatile si resentimentele a doua lumi: orientala si europeana.
Ilinca (Madalina Draghici) este o fata moderna, care viseaza la o cariera de succes in PR si crede ca iubirea adevarata poate fi intalnita si in realitate, nu doar in povestile pe care le asculta cand era mica. Ea are o relatie cu un tanar din Bucuresti, Catalin (Razvan Fodor), caruia ii place sa traiasca viata la limita. Catalin s-a descurcat pe fortele proprii, ii plac banii si adora sa fie inconjurat de prieteni bogati si influenti. Desi la inceput e fascinata de viata pe care o traieste Catalin, cu timpul, Ilinca incepe sa realizeze, ca ea nu traieste decat un compromis.
Amir (Radu Valcan) este un seic fascinant si atragator, care a suferit deja pierderea unei sotii pe care a iubit-o. Este fiul unui emir bogat si puternic, nascut in Tara Luminii (Beled el Noor). In momentul cel mai putin asteptat, Ilinca il intalneste pe Amir intr-un club din Bucuresti si, inca din prima noapte, isi dau seama ca soarta lor este sa fie impreuna pentru totdeauna. Povestea lor pare una rupta din 1001 de nopti si amandoi realizeaza ca intalnirea lor a fost programata de destin. Curand, insa, tinerii isi dau seama ca traiesc un vis si ca nu le va fi usor sa ramana impreuna avand de infruntat multe obstacole. Aziz (Augustin Viziru), fratele lui Amir, insetat de putere, se foloseste de relatia lui cu o rusoaica, Oxana (Diana Dumitrescu), pentru a-l inlatura de la conducerea firmei de diamante a familiei. La randul sau, tatal, emirul Hussein (Costel Constantin), isi doreste ca Amir sa ia de nevasta o femeie de aceeasi religie ca si el. Pe de alta parte, mama Ilincai, Marieta (Maia Morgenstern) se impotriveste vehement relatiei fetei ei cu un arab, pentru ca stie ca o femeie care intra intr-o familie musulmana e obligata sa traiasca dupa reguli stricte, scrise si nescrise care ii ingradesc libertatea si chiar ii ameninta viata.
In Emiratul Beled el Noor se practica crima de onoare, o cutuma conform careia o femeie care incalca legile Coranului este omorata de propria familie, in numele onoarei. In ciuda obstacolelor, intre iubire si onoare se scrie povestea unei iubiri interzise: povestea Ilincai si a lui Amir – doua suflete gemene despartite de traditii, religii, secrete si tradare, in aceasta toamna, ACASA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu