marți, 28 septembrie 2010

Câştigă invitaţii la Piranha 3D

Regizorul filmului The Hills Have Eyes si producatorii filmului 300 te invita in aceasta toamna intr-o imersiune in lumea subacvatica stapanita de creaturi feroce, intr-o calatorie care, prin tehnologia real D 3D de ultima ora, este una cu adevarat terifianta. Din 1 octombrie, 3D-ul isi arata coltii. Inainte de a lua loc pe scaunul de cinema, intreaba-te… cat de repede poti inota. Din 1 octombrie, Piranha 3D isi arata coltii in cinematografele din Romania. Un film oferit de Mediapro Distribution.

Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la Piranha 3D, valabile la cinematograful Hollywood Multiplex.

Cine este regizorul filmului Piranha 3D?

Quentin Tarantino
Alexandre Aja
Ruggero Deodato

MediaPro Distribution prezinta Piranha 3D din 1 octombrie  in urmatoarele cinematografe: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Bacau, Iasi, Pitesti, Timisoara, Arad) si Odeon Cineplex Cluj.

Răspunde corect până marţi, 5 octombrie, ora 14.00, pe adresa office.gossiptv@gmail.com şi poţi merge la un super film! Nu-l rata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu