miercuri, 22 septembrie 2010

Nicoleta Luciu se căsătoreşte arăbeşte în Iubire şi onoare

Soraya (Nicoleta Luciu) devine a doua sotie a unui arab bogat in urma casatoriei cu seicul Aziz (Augustin Viziru), secventa ce va putea fi urmarita in episodul de astazi al telenovelei “Iubire si onoare”, difuzat ACASA, de la 20.30.
Dupa un ritual de casatorie realizat dupa traditiile si obiceiurile lumii arabe, urmeaza momentele emotionante din noaptea nuntii: “Sorayei ii era teama si plangea ca era departe de mama ei si nu stia cand avea sa o revada. Dupa ce se casatoresc, femeile din lumea araba isi vad foarte rar parintii. Soraya l-a placut pe sotul ei, Aziz (Augustin Viziru), dar nici el nu a ramas indiferent atunci cand a vazut-o, desi inainte acesta isi facea foarte multe probleme. Secventa de dragoste a iesit din prima, nu ne-au trebuit prea multe repetitii, am ascultat cu atentie indicatiile regizorului Iura Luncasu. Fiecare secventa are o anumita incarcatura, indiferent daca este de dragoste sau de alta natura”, spune Nicoleta Luciu.
Nicoleta Luciu a imbracat rochia de mireasa tipica vestimentatiei arabesti, si-a lasat trupul decorat cu henna si a dansat bellydance pentru proaspatul ei sot: “La nicio secventa de dragoste n-am avut atatea emotii ca la aceasta din “Iubire si onoare” si asta pentru ca a trebuit sa dansez din buric, iar eu nu pot sa spun ca dansez la fel de bine ca araboaicele, dar m-am straduit sa iasa bine. Acest dans scoate in evidenta feminitatea si senzualitatea. Miscarile sunt incitante si lascive, trebuie sa folosesti privirea si zambetul foarte mult, ceea ce ii face deosebita placere barbatului de langa tine”, povesteste vedeta ACASA.
Telespectatorii vor urmari nunta dintre Soraya (Nicoleta Luciu) si Aziz (Augustin Viziru) in episodul de astazi, de la ora 20.30, al telenovelei “Iubire si onoare” difuzata ACASA iar de la ora 22.30 la “Povestiri de noapte” vor putea vedea secvente de making off de la aceasta filmare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu