joi, 23 septembrie 2010

Detectivul Monk se intoarce la Pro Cinema pentru cel de-al saselea sezon

Din 3 octombrie, in fiecare simbata si duminica, de la ora 16:00, telespectatorii vor avea intilnire cu „Monk”, detectivul compulsiv-obsesiv, dar in acelasi timp genial, care se intoarce la Pro Cinema in cel de-al saselea sezon al serialului.
            Si in aceasta serie Adrian Monk, interpretat de Tony Shalhoub, incearca sa-si depaseasca cele 312 fobii „batute pe muchie” – frica de inaltimi, gemeni, multimi si chiar si frica de lapte – si sa-si recapete locul pe care l-a avut odata in politie. Totodata, acum Monk este mai aproape ca niciodata sa-l descopere pe ucigasul sotiei sale, Trudy.
            Cazuri dintre cele mai ciudate si provocatoare isi gasesc rezolvarea in cel de-al saselea sezon al serialului. Monk isi ia o slujba la o banca pentru a putea prinde un hot, insa dupa un timp isi da seama ca trebuie sa infrunte consecintele faptului ca l-a impuscat pe Mos Craciun. Detectivul incepe sa o suspecteze pe noua iubita a capitanului Stottlemeyer de crima, ceea ce tensioneaza relatia celor doi.
            Calea pentru aflarea adevarului il poarta pe Monk in cele mai neasteptate locuri: la o intilnire cu rapperi (guest starul acestui episod fiind Snoop Dogg), sau in mijlocul unei secte al carei lider (Howie Mandel) este atit de carismatic incit il convinge pe Monk sa-si paraseasca viata sa obisnuita si sa se alature credinciosilor. Psihiatrul lui Monk se straduieste din greu sa-l scape pe acesta din rindurile sectantilor, ceea ce-l face pe detectiv sa-l rasplateasca, la rindul lui, in momentul cind fiul sau da de bucluc.
            Monk are de depasit si momente dramatice in cel de-al saselea sezon, cum ar fi acela cind el si Troy aflati in masina sint ingropati de vii sub o tona de pietris, sau momentul cind detectivul insusi se trezeste ca este urmarit pentru crima.
            Alfred Molina, David Koechner, Sarah Silverman, Snoop Dogg, Angela Kinsey and Vincent Ventresca se numara printre guest starurile celui de-al saselea sezon al acestui serial cistigator a 8 premii Emmy si a unui Glob de Aur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu