miercuri, 15 septembrie 2010

Sezonul al saptelea din “Smallville”, in premiera, la Pro Cinema

Din 25 septembrie, legenda lui Superman revine la Pro Cinema odata cu difuzarea, in premiera, a celui de-al saptelea sezon al serialului “Smallville”. In fiecare simbata si duminica, de la ora 19:00, telespectatorii Pro Cinema ii pot intilni pe supereroii din “Smallville”, intr-o reinterpretare a legendei lui Superman care a cucerit telespectatori de pe mai multe continente prin efectele speciale, aventurile spectaculoase si, nu in ultimul rind, prin distributia sa.
In acest sezon, Clark Kent (Tom Welling), protagonistul serialului, are de infruntat una dintre cele mai dure batalii ale vietii sale. Bizarro are de gind sa-l distruga pe Clark, in conditiile in care acesta si-a pierdut deja marea iubire intr-un accident groznic, iar mama sa adoptiva s-a mutat la Washington. Dar cea mai mare incercare a lui Clark vine de la Kara, o tinara de 19 ani, vara sa de origine kriptoniana, care i-ar putea aduce, in aceeasi masura si salvarea si pieirea. Dupa ce a parasit Kryptonul pentru a avea grija de Kal-El, pe Pamint, Kara ( Laura Vandervoort) s-a ratacit si timpul a incremenit pentru ea. Ramasa o adolescenta, Clark trebuie sa aiba grija de ea, pentru ca vara sa este fascinata de cultura pamintenilor si uita frecvent sa-si ascunda puterile uluitoare. Acest fapt atrage atentia multor persoane, printre care si Lex, care dezvolta o adevarata fixatie pentru Kara si nava sa, desi initial nu face legatura intre ele. Relatia dintre Lex si tatal sau, Lionel, ramine la fel de tensionata, cu atit mai mult cu cit Lex banuieste ca Lionel ascunde multe secrete si are si o implicare in distrugerea combatantilor sai.
Producerea si difuzarea celui de-al saptelea sezon din “Smallville” in statele Unite au fost afectate de greva scenaristilor, ceea ce a facut ca aceasta serie sa cuprinda doar 20 de episoade in loc de 22, cite are un sezon obisnuit. De asemenea, aceste circumstante au impiedicat-o pe Allison Mack, actrita care interpreteaza rolul lui Chloe, sa-si faca debutul regizoral in acest sezon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu