joi, 16 septembrie 2010

Trăsniţii au făcut promo-uri pentru Prima şi s-au întâlnit cu DevoratorulTV

Prin campania de imagine lansata in urma cu doi ani, Prima TV isi  respecta promisiunea. “WE LOVE TO ENTERTAIN YOU” este ratiunea statiei, aceea de a oferi cu bucurie telespectatorilor sai, divertisment de cea mai buna calitate. Prin aceasta campanie, Prima TV se aliniaza Grupului ProSiebenSat1, fiind una dintre televiziunile din Romania care ramane consecventa in transmiterea si sustinerea mesajului de statie. Campania se distinge prin creativitatea echipei sale, aducand un plus de originalitate mesajului “We Love to Entertain You”, cu scenarii inedite, special realizate pentru publicul din Romania.

Vedetele Prima TV pornesc in misiune! Elicopterele sunt in standby, motocicletele stau la linia de start, starurile sunt pregatite sa intre in actiune. Cel mai spectaculos ID de post, care va prezinta misiunea Prima TV, si noul imn WE LOVE TO ENTERTAIN YOU, dupa un hit marca Voltaj, se difuzeaza incepand din 15 septembrie.

Sunt profesionisti, sunt o echipa, si mai ales, stiu sa va distreze. Vedetele postului  Prima TV redefinesc notiunea de ENTERTAINMENT.
Distractia abia acum incepe! WE LOVE TO ENTERTAIN YOU!
Devoratorul TV s-a reântâlnit cu Trăsniţii şi nu a ratat momentul....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu