duminică, 19 septembrie 2010

Miine incepe Iubire si onore

Marea premiera a telenovelei “Iubire si onoare” va avea loc luni, 20 septembrie, de la ora 20.30, ACASA si va taia rasuflarea telespectatorilor inca de la primul episod. Acestia vor fi captivati de farmecul si misterul lumii arabe, de secvente pasionante de dragoste, dar si de multe momente amuzante, pline de umor.

“Iubire si onoare”, prima telenovela romaneasca filmata full HD, vorbeste despre realitatea din societatea araba, despre regulile scrise si nescrise ale lumii musulmane, despre crima de onoare, un subiect extrem de discutat pe plan international, cat si despre o poveste de iubire adevarata care are de infruntat prejudecatile si resentimentele a doua lumi, orientala si europeana.

“Crima de onoare este un concept cu care multe societati europene sunt familiarizate. Suedia este pe locul 2 in lume in tristul clasament realizat de Amnesty International. Crima de onoare este un fapt terifiant, ramasita a societatii medievale, care se petrece acum in multe tari din lume. In medie 5.000 de femei sunt ucise in fiecare an, de parinti, frati si rude apropiate”, declara producatorul general, Ruxandra Ion.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu