duminică, 19 septembrie 2010

Narcisa salbatica incepe miine

Incepand cu 20 septembrie, la ora 20.00, telespectatorii Antena 1 se vor lasa cuceriti de Narcisa Salbatica, un frumos basm al timpurilor noastre. Povestea vietii Narcisei se va desfasura pe meleaguri romanesti pornind dintr-un superb sat de munte si ajungand pana in inima unui mare oras. Pe parcurs ce povestea va evolua, in lumea frumoasei Narcisa vor intra numeroase personaje care ii vor schimba drumul.

Printre aceste personaje se afla si Tudor, protagonistul telenovelei, interpretat de Gabriel Dutu. Tudor Preda este un avocat de succes al carui destin va fi marcat de un eveniment tragic. Pe langa Tudor, alte personaje care vor deveni parte importanta din povestea Narcisei sunt:

Carolina, sotia lui Tudor, interpretata de Tania Budi
Eliza, sora Carolinei, interpretata de Nicole Dutu
Anastasia Preda, fiica lui Tudor, interpretata de Raluca Iurascu
Ileana Preda, fiica lui Tudor, interpretata de Crina Radu
Stefan Preda, fiul lui Tudor, interpretat de Alexandru Costea
Nuta, bunica Narcisei, interpretata de Draga Olteanu Matei
Octavian, sculptorul pentru care lucreza Narcisa, interpretat de Ion Haiduc
Mioara, colega de camera a Narcisei, interpretata de Magda Catone
David Cernat, colaboratorul lui Octavian, interpretat de Cristian Popa
Cristian Popescu, cel mai bun prieten al lui Tudor, interpretat de Andrei Aradits
Manuela, sotia lui Cristian, interpretata de Antonia Ionescu
Dana, prietena Manuelei, interpretata de Donosa Anamaria
Emil, angajat al lui Tudor, interpretat de Vladimir Draghia

Aceste personaje isi vor pune amprenta in viata protagonistilor si vor schimba fiecare in felul sau firul povestii. Destinul va avea insa cel mai important rol in povestea frumoasei protagoniste a telenovelei Narcisa Salbatica.

Narcisa salbatica se pregatste de marele start, luni 20 septembrie. Cu un scenariu aflat sub coordonarea celebrului actor argentinian, Gabriel Corrado, telenovela „Narcisa Salbatica” va transforma toamna aceasta intr-un sezon al bucuriei de a trai viata asa cum este ea, cu surprizele, tristetile si mai ales zilele ei de fericire. Aceasta frumoasa telenovela va aduce aminte celor de acasa ca magia inca mai exista si ca momente de basm apar chiar si atunci cand realitatea spune povesti mai putin fericite.

Un comentariu: