joi, 23 septembrie 2010

Iubire şi onoare a fost lider de audienţă Acasă


Telenovela ”Iubire si onoare” a fost lider de audienta ACASA miercuri, 22 septembrie, in randul femeilor cu varste cuprinse intre 15 si 49 de ani din mediul urban. In episodul difuzat aseara in intervalul orar 20.29 – 21.36, Soraya (Nicoleta Luciu) s-a casatorit dupa traditiile arabesti cu Aziz (Augustin Viziru), dar cei doi nu au facut dragoste in noaptea nuntii. Pentru a nu risca sa ajunga victima crimei de onoare pentru ca nu a fost virgina la casatorie, Soraya ii minte pe cei din jur ca actul s-a consumat, se taie la brat si pateaza un cearceaf cu sange.
ACASA s-a clasat pe primul loc in topul audientelor si a inregistrat o medie de 7.1 puncte de rating si o cota de piata 20.2%. Pe locul 2 s-a clasat Antena1 cu o medie de doar 4.5 puncte de rating si o cota de piata de 12.8%. Varful de audienta pe care ”Iubire si onoare” l-a inregistrat ACASA la ora 21.30, a fost de 9.1 puncte de rating si o cota de piata de 23.4%.
Telenovela ”Iubire si onoare” a fost pe primul loc si in preferintele publicul tanar, ACASA fiind lider de audienta in randul persoanelor cu varste pana la 34 de ani cu o medie de rating de 5.1 puncte lasand in urma Antena 1 care a inregistrat pe acelasi segment o medie de 3.4 puncte de rating.
In randul femeilor cu varste cuprinse intre 15 si 49 de ani din mediul urban, ACASA a fost lider de audienta si in Prime Time (intervalul cu cea mai mare audienta: 19.00-23.00), cu o medie de 4.8 puncte de rating si o cota de piata de 15.3%, pe locul 2 s-a situat Antena 1 care a inregistrat 4.5 puncte de rating si o cota de piata de 14.3%.
Episodul din „Iubire si onoare”, difuzat in aceasta seara ACASA de la ora 20.30, va fi unul plin de neprevazut, dar si de scene senzuale. Razvan Fodor va primi zeci de palme usuturatoare de la Andreea Patrascu intr-o scena de dragoste foarte amuzanta.
“Coco trebuia sa ma palmuiasca iar regizorul nostru Alex Fotea i-a dat frau liber Andreei Patrascu sa-mi dea cate palme considera ea ca scena sa fie credibila. Si am incasat nu gluma J. De regula, noi cei din gasca de Dorobanti, primim scenariul, il citim si ne gandim cum sa facem ca secventele sa fie cat mai amuzante. Asa ca, in timp ce filmam aceasta secventa, m-am gandit ca ar fi frumos sa stranut in timp ce ea ma palmuieste. A iesit un ras general si a trebuit sa tragem din nou secventa. Alte palme, alta distractie. Imi amintesc ca la un moment dat, cand regizorul a spus ca scena s-a tras, m-am uitat in oglinda si avem obrajii rosii de cate palme luasem si ma ustura pieptul”, povesteste Razvan Fodor.
 La randul ei, Andreea Patrascu spune ca a vrut ca secventa fie cat mai veridica: „Ghinionul lui a constat in faptul ca una din primele lectii pe care le-am primit de la regizori inca de acum 3 ani a fost ca palmele in filme se dau pe bune pentru a obtine reactii cat mai naturale

Un comentariu: