duminică, 5 septembrie 2010

Maine revin Trasnitii la Prima TV

De miine, 6 septembrie, se lanseaza la Prima TV al 15-lea sezon al celui mai indragit sitcom din Romania! Desirée revine in peisaj, iar Sofia, nepoata Cotoroantei, urzeste intrigi si-i face zile amare Marlanului, pornit sa o cucereasca cu orice pret, acum ca afacerile prospera.

Marlanu’ preia afacerile clubului pe cont propriu si ajunge pe cai mari. Se pare ca nimeni nu poate sa-i opreasca ascensiunea, nici macar Pupaza. Un mafiot miliardar isi face aparitia pe neasteptate, politistii de la sectie devin subalternii lui Chiorete si pun la cale planuri ca sa-si recupereze functiile pierdute, Gogoase este lovit de depresie, iar Baba pune paie pe foc... Legaturile dintre „Trasniti” se complica si aventurile capata proportii epice in sezonul al 15-lea.

Cum isi continua Afrodita si Chiorete furtunoasa relatie, ce pun la cale Desirée si mama lui Gogoase, cum se descurca Ema si Van Damme de cealalta parte a legii si ce barbat apare in viata lui Teo, vedeti din 6 septembrie, in noul sezon „Trasnitii”, de luni pana joi, de la ora 22:15, numai la Prima TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu